Tesztrovat: frebi.hu

A www.frebi.hu egy ingyenes web alapú számlázó rendszer. A FreBi (azaz Free Billing System) rendszert bárki kipróbálhatja, sőt az egész rendszer ingyenes számlázást tesz lehetővé bárhonnan, bármikor (amennyiben az adott helyről internet kapcsolat létesíthető).

A rendszerbe szabadon felvihetőek partnerek:

1_6.jpg

Valamint tetszőleges cikktörzs építhető:

2_3.jpg

A számlázási felületet is könnyen kezelhető, egy számlára természetesen több tétel is feltehető:

3_2.jpg

Ami más fizetős vagy ingyenes web alapú számlázókhoz képest eltérés lehet, hogy a FreBi-vel a számlára kerülő pénzmozgások is követhetőek anélkül, hogy külön pénztár vagy bank modul kapcsolódna hozzá.

A FreBi-vel megtekinthető nyomtatás előtt a számlakép is - ha nem is túl designosan:

4_1.jpg

A FreBi teljesen ingyenes, a weboldalt átböngészve nem találkoztam olyan kiskapuval, ami valamilyen átverésre utalna. Teljesen legális, ingyenes, web alapú számlázó program. Akkor miért van vajon csak 84 követőjük? Valószínűleg nem eléggé marketingelt termékről van szó, és ami az előnye a terméknek, hogy webes, az a hátránya is. Ha valaki megfejti, hogy miért ilyen kevesen használják ezt a programot, az szóljon.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr625061030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szegezdi 2013.02.25. 12:15:51

A megfejtés: a facebook-on valóban csak 84 (már 85!!) követőjük van, de a felhasználók száma nem azonos ezzel. A nyitó oldal közepén van egy link: Frebi felhasználó cégek aktuális száma: 2081.
süti beállítások módosítása