ÜgyvitelExpo 2013 - Beszámoló

2013.07.25.-én volt az ÜgyvitelExpo 2013 rendezvény a Lurdy Házban és megkértem az olvasókat, hogy aki tud és szeretne írni egy beszámolót az tegye meg, nagy segítség lenne, mivel személyesen nem tudtam ott lenni. Az abas Magyarország képviseltette magát és az ő beszámolójukat olvashatjátok most.

új gépr.jpeg

Az abas Magyarország beszámolója a www.erpblog.hu olvasóinak

ÜgyvitelExpo 2013 - Hiánypótló rendezvény az üzleti piacon

Az abas Magyarország kiállítói standdal képviseltette magát a július 25-én első ízben megrendezett ÜgyvitelExpo 2013 eseményen, melyről Csonka Miklós, az abas értékesítési vezetője készített rövid beszámolót az ERP-BLOG olvasóinak. A kiállítással egybekötött konferenciasorozatot a GNSoft Szoftverfejlesztő és Szolgáltató Kft. szervezte, helyszíne a budapesti Lurdy Ház volt.

-          Az ÜgyvitelExpo egy hiánypótló rendezvény az üzleti piacon. Nem találkoztunk még olyan összejövetellel és olyan szakmai elgondolással, ami azt tűzte ki célul, hogy a legújabb ügyviteli megoldásokra éhes, kvalifikált, előszűrt szakembereket hozzon össze egy kiállítás és egy konferencia elejéig. Miután jó ötletnek és a kiírás alapján jelentős tömegeket megmozgató, nagy érdeklődésre számot tevő szakmai kapcsolatokat feltétező rendezvénynek gondoltuk az ÜgyvitelExpot, ezért szívesen regisztráltuk magunkat az InterJNet Kft. azaz az abas Magyarország színeiben – mondta el Csonka Miklós.

-          A rendezvény előkészületeiről alapos tájékoztatást kaptunk, melyben többféle promóció, „vevőszerzési lehetőség” szerepelt. Dicséretes hogy a szervezők ügyeltek arra, hogy egy szakterületről maximum 3 cég képviseltesse magát, ezzel is elejét véve a belső konkurencia harcnak és egyben elismerve a vállalkozás szabadságát. Kikerülhetetlen volt azonban, hogy például az ERP-vel foglalkozó cégek ne kerüljenek egymás mellé, ami önmagában persze nem baj, hiszen bárki eldöntheti, orientáltságának és érdeklődésének megfelelően, hogy melyik forgalmazó termékét részesíti előnyben. Színesítette a kiállító közönséget többek között a kávé üzlet, a szakterületbe vágó könyvek, a kellően levegős tér pedig egyáltalán nem tette zsúfolttá a teret. A konferencián a kiírás szerint színes témák, eltérő fajsúlyú gondolatok szerepeltek.

-          Az ilyen kiállítás kapcsán, az előzetes program ismeretében is, különösen, ha egy első ízben megrendezésre kerülő programról van szó, nehéz eldönteni, hogy a kiállító cég valóban a kívánt célpiacával találkozik-e a rendezvényen. A rendezvény egyik tapasztalata, hogy a kiállítás program kiírása sokat segíthet abban, hogy a résztvevő cégek korrekten tudjanak dönteni arról, hogy milyen tematikával, eszközzel képviseltetik magukat majd a várhatóan hosszú távon is életben lévő ÜgyvitelExpon.

új gépr_0.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr935447444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása