A szakértő válaszol rovat következik

IMAG0035.jpgTegnap jelent meg a Ringier kiadónál a Test és Lélek című, új női magazin. Nagyon sokunk problémája az, hogy hogyan osszuk be jól az időnket. Időgazdálkodási tapasztalataim és cikkeim alapján felkértek, hogy néhány mondattal segítsek azoknak, akik rendszeresen "behavazódnak".

Akiket érdekelnek korábbi time management cikkeim azok ide kattintsanak:

cikk az ERPBLOGON

cikk a PIACESPROFIT oldalon

Amennyiben a bal oldali képre kattintotok a teljes cikket nagyban is elolvashatjátok.

Jó időgazdálkodást kívánok mindenkinek! Amennyiben ilyen témában van kérdésetek, ugyanúgy állok rendelkezésre, mint bármilyen informatikai, vállalatirányítási témában.

És hogy a kép melletti helyet teljes mértékben ki tudjam tölteni, ne felejtsétek el megvásárolni nemrég megjelent könyvemet a vállalatirányítási rendszerekről, azok múltjáról, jelenéről, jövőjéről. Hogy mindig a legmegfelelőbb rendszert válasszátok.

http://undergroundbolt.hu/erp-mult-jelen-jovo

Ha van köztetek olyan, aki viszonteladóként szívesen forgalmazná a könyvet, az is jelezze nekem bátran.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr395859800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása