Játék, játék, játék

Hamarosan már nem csak papíros formában vásárolhatjátok meg ERP, múlt-jelen-jövő című könyvemet, hanem e-book formájában is, de csak angolul. Éppen zajlik az angol fordítás, valószínűleg június végén lesz meg a teljes, végleges forma, de borító terv már készült ehhez is. Követi a eredeti könyv koncepcióját, de egy picit más színvilágot találtunk ki ennek a kiadványnak. Terveim szerint az e-bookot majd az Amazonon lehet megvásárolni, letölteni. Az árazási koncepción is dolgozok még, mert szeretném ha sokakhoz eljutna, de azért a munkámat és a könyvben lévő üzleti értéket sem szeretném lebecsülni azáltal, hogy nagyon olcsón kerül majd értékesítésre. De miért is írok erről? Szeretném, ha a blog olvasói ehhez az e-bookhoz ingyen hozzájutnának, és nem a szerencsések, hanem az aktívak :).

1_43.jpg

Hogyan kaphatsz egy példányt a hamarosan megjelenő e-bookból? Aktivizáld magad!

Segíts nekem, hogy a blog sokakhoz eljusson. Oszd meg a Facebookon bármelyik cikkemet, amelyik tetszik, készíts róla egy képernyőképet és küld el nekem e-mailen. Vagy oszd meg bármilyen más módon, küld el kedvenc cikkedet e-mailen egy ismerősödnek vagy oszd meg Twitteren, egyéb közösségi oldalakon. Fontos, hogy küldj róla nekem egy képernyőképet és amint az e-book végleges formát öltött, azonnal megküldöm azt neked az e-mail címedre. Ja és természetesen ne ezt a cikket oszd meg, hanem egy olyat, aminek mondanivalója is van :)!

Ha nem akarod megosztani egyetlen cikkemet sem, semmi baj, kommenteld valamelyiket itt a blogon, mond el véleményedet. Utána küldj nekem egy e-mailt, hogy tudjam kinek küldhetem majd az e-bookot.

És van egy harmadik lehetőség is. Szeretnék majd egy montázs jellegű képet összeállítani arról, hogy hol vannak most a könyveim, kik vásárolták meg azokat. Ha te megvásároltad az ERP, múlt-jelen-jövő című könyvemet és készítesz egy fotót arról, hogy például ott van az íróasztalodon, vagy a könyvespolcodon vagy készítesz egy selfiet a könyvvel és megküldöd nekem, akkor te is garantáltad megkapod majd az e-bookot, amint megjelenik. A részemre megküldött fotót viszont fel fogom használni arra, hogy akár itt a blogon illetve a blog facebook oldalán megosszam az olvasókkal, facebook rajongókkal.

Fontos: Ezeket az e-mail címeket nem mentem el, nem fogok küldeni oda soha semmilyen reklámanyagot, semmilyen hírlevelet sem!

Ha segíteni szeretnél nekem, hogy írásaim minél több olvasóhoz eljussanak, akkor aktivizáld magad a garantált ajándékért! Köszönöm a segítségedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr256075742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása