abas: START csomag

Az abas-ról már írtam nektek többször is, tehát nem kell őket bemutatnom Nektek. Aki követi a magyarországi gazdasági eseményeket, az azt is biztosan tudja, hogy a hazai vállalkozások nagyon nagy része csak Európai Uniós forrásból tud beruházni és így van ez az ERP piacon is. Egy komplett-teljes funkcionalitással bíró ERP rendszer nem olcsó. A pénzcsapok viszont most el vannak zárva, ezt tudjuk a híradásokból is, illetve onnan is, hogy az új pályázati kiírások is váratnak magukra. Így gondolt egyet az abas és létrehozott egy kisebb csomagok kisvállalkozások számára. A továbbiakban az ő sajtóanyagukból olvashattok információkat:

Itt az abas START: Nem vár tovább a pályázatokra az abas Magyarország

A legkisebb gazdasági szereplőknek gyors segítségre van szükségük.

abas-start-erp.jpgKülönösen nehéznek ítéli meg a magyar gazdaság legkisebb szereplőinek helyzetét Hoffer István, az abas Magyarország ügyvezetője. A kis- és közepes méretű vállalkozások számára kifejlesztett integrált vállaltirányítási rendszer forgalmazásával és terméktámogatásával foglalkozó cég vezetője szerint napjainkban pont a magyar gazdaság legkisebb szereplői, köztük a frissen alapított, reményteli jövő előtt álló magyar mikro- és kisvállalkozások nem juthatnak hozzá a fejlődés egyik alapvető pillérét jelentő integrált vállalatirányítási rendszerhez. Enne oka, hogy a legkisebbek nem rendelkeznek megfelelő forrásokkal, és idén az ERP rendszerek bevezetését korábban támogató pályázati források is váratnak magukra, jelenleg hiányoznak a gazdaságból. Az abas Magyarország úgy döntött: a legkisebb gazdasági szereplők támogatására kidolgozta az abas START ERP csomagot, ami könnyen elérhető a vállalkozások számára, mégis tartalmazza mindazt, amire egy mikro vállalkozásnak szüksége van a fejlődéshez.

  • Egy megfelelően testreszabott integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) ma már ugyan úgy szükséges az üzleti sikerhez, mint a jó alapötlet, az elkötelezettség, a kitartás, a jól képzett munkaerő és a minőségi termék, vagy szolgáltatás – mondta el Hoffer István. Az abas Magyarország vezetője szerint kiváló innovatív ötletekkel elindított, reményteli magyar mikro- és kisvállalkozások százai fejezik be tevékenységüket idő előtt, vagy vegetálnak jelentős fejlődés nélkül akár évekig csak azért, mert nem látják át céges folyamataikat.
  • A munkánk során egyre többször szembesülünk azzal, hogy a legkisebb vállalkozások tudják, hogy szükségük lenne egy ERP rendszerre, de még nem tudják megfizetni azt. Természetesen figyelemmel kísérjük, hogy milyen állami és európai uniós pályázati lehetőségek nyílnak meg a fejleszteni szándékozó cégek előtt, de sajnos azt látjuk, hogy ezekre belátható időn belül nem lehet számítani. Ezért úgy döntöttünk, hogy az általunk forgalmazott, professzionális abas Business Suite integrált vállalatirányítási rendszernek létrehozzuk egy – tartalmában és elérhetőségében még jobban a mikro vállalkozásokra szabott – verzióját. Az abas START ERP csomag mindent fontos funkciót tartalmaz, amire egy vállalkozásnak valaha is szüksége lehet, egyedül a pénzügyi és számviteli modult emeltük ki belőle. Tapasztalataink szerint ugyanis a kisvállalkozások könyvelésüket és bérszámfejtésüket a cég korai szakaszában jellemzően könyvelőirodákhoz szervezik ki, így ezeket a funkciókat kezdetben nem is tudnák kihasználni.

Az így kialakított abas START ERP mint egy dobozos termék, Magyarországon egyedülállóan gyorsan, egy hét alatt bevezethető, funkciói lefedik és szervezetté teszik a vállalkozás gazdasági folyamatait és támogatják annak fejlődését. Az ERP rendszer testre szabásában az abas Magyarország szakemberei végig segédkeznek, és amikor a cég eléri azt a fejlődi szinten, amikor már szüksége lesz a pénzügyi és számviteli folyamatok kézbentartására is, minden különösebb zökkenő nélkül átállhat az abas Business Suite integrált vállalatirányítási rendszerre.

Az új „induló ERP rendszer” piaci bevezetése az elmúlt napokban indult még csak el, a piac azonban várakozáson felül jól fogadja – úgy tűnik, az abas Magyarország abas START ERP csomagja valóban repülőstartot ad a fejlődés iránt elkötelezett magyar cégeknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr936219522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása