Linkedin újdonságok

Ismerőseim, barátaim szoktak tőlem önéletrajz tanácsokat és szakmai segítséget is kérni, hogy hogyan lehet kapcsolatokat építeni hatékonyan. Nem vagyok önéletrajz szakértő, arra vannak remek coach-ok és szakértők, de a Linkedin portált nagyon tudom ajánlani mindenkinek és nagyon okosan is lehet használni.

b.jpg

Ha hajlandóak vagytok havi szinten pár ezer Ft-ot rászánni, akkor további hasznos funkciókat kaphattok. Ezeket most nem akarom részletezni, de van egy nagyon új funkció, mégpedig az, hogy publikálhattok is a portálon.

Eddig is lehetett kiírni rövid üzeneteket, rövid posztokat, ahogyan a facebookon is, de most már egy mini blog szerkesztő is beépítésre került az oldalra.

a.png

A főoldalon a "Share an update..." lehetőség legvégén megjelent egy kis ceruza ikon, amivel posztolni lehet komplett írásokat, gondolatokat, ötleteket. Ezen a képernyőn a jobb oldalon látszanak a korábbi posztok is.

2014-06-11_12h51_48.png

Aki nem akar egy teljes blog oldalt üzemeltetni, de szeretné néha megmutatni a szakmának, hogy miről hogyan gondolkozik az mindenképpen használja ezt a funkciót.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr16294598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása