Érdekességek az IFS háza tájáról

ifs_logo_180.pngAz IFS útjára indított az IFS-in-a-Box terméket. Az IFS globális ERP megoldásszállító az Oracle partnerhálózatának (Oracle PartnerNetwork, OPN) platina szintű tagja 2014. szeptember 29-én bejelentette az IFS-in-a-Box terméket. Az ügyfeleknek így kevesebb gonddal és erőforrás befektetéssel jár az IFS Applications kezdeti telepítése, hiszen Oracle Database Appliance termékre előtelepítve is hozzájuthatnak ahhoz. 

Az IFS-in-a-Box megérkezését követően az ügyfelek beépíthetik az Oracle Database Appliancet meglévő rack szekrényükbe a többi szerver közé és elindíthatják a telepítést az egyik előtelepített sablon alapján. Az IFS-in-a-Box vonzó megoldás lehet azon vállalatok számára, amelyek az IFS Applications felhasználószám és kapacitás igényének növekedésével terveznek, ugyanakkor alacsonyan kívánják tartani a teljes tulajdonlási költséget (TCO), mert a termék könnyedén bővíthető további processzorokkal és memóriával. A megoldás alkalmas olyan vállalatok számára is, amelyek magas rendelkezésre állású IT környezeteket üzemeltetnek, mert az IFS-in-a-Box konfigurálható hibatűrő módon is. További információk és részletek itt.

Másik fontos információ és újdonság, hogy az IFS globális felhőalapú megoldást indít Microsoft Azure platformon. Az új szolgáltatás csökkenti a hardverszükségletet, költséghatékony, gyors, biztonságos módot nyújt az IFS Applications előnyeinek kihasználásához. Azon kívül, hogy a helyi telepítések során általában felmerülő magas kezdeti költségek nagy részét kiküszöböli, az IFS és a Microsoft felhőalapú szolgáltatása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén növelhessék a rendszerük kapacitását és a felhasználószámot a vállalatuk növekedésével összhangban. Az Azure megbízható felhő környezet, olyan fejlett adatvédelmi és üzletfolytonossági képességekkel rendelkezik, amelyekkel egy tipikus helyi telepítés nem.

A teljes IFS Applications csomag, azaz az integrált vállalatirányítási (ERP), vállalati eszközmenedzsment (EAM) és vállalati szervizmenedzsment (ESM) modulok egyaránt futtathatók Azure felhőben. Az IFS Applicationst felhőben használni kívánó ügyfelek választhatják az infrastruktúra, mint szolgáltatás (IaaS) modellt, ekkor saját maguk menedzselhetik az IFS Applicationst vagy a szoftver, mint szolgáltatást (SaaS), amely esetében az IFS Applications hosztolása és menedzselése is a szolgáltatás része. Az IaaS modell már elérhető, az SaaS modell a műszaki és alkalmazásmenedzsment szolgáltatásokkal együtt a következő hat hónapban válik elérhetővé.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr636766437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása