Bitrix24 / Office42

Az Office 42 közreműködésével már magyar nyelven is elérhető a Bitrix24 rendszer. Varga Zoltántól - az Office 42 ügyvezetőjétől - kaptam néhány képernyőképet és egy rövid bemutatót a rendszerről.

A Bitrix24 egy teljesen új megközelítésű, egyszerűen alkalmazható, teljes funkcionalitású vállalatirányítási, ügymenet kezelési / ERP, és ügyfélkapcsolat kezelési / CRM rendszer. Elsősorban kis-, és középvállalkozások számára, mely összehangolható más szoftverekkel, rendszerekkel így biztosítva vállalkozás hatékony, gördülékeny működését.

A Bitrix24 alapú vállalati keretrendszer több mint 25 olyan vezetői, ügyviteli, feladatkezelési, projektmenedzsment, HR, és ügyfélkapcsolat kezelési funkcióval bír, ami segíti a hatékony céges munkát. A rendszer több olyan modulból álló szoftvercsomag, mely integrált módon összefogja a vállalkozás működésnek részfolyamatait, de a modulok integrációja lehetővé teszi a vállalat különböző részlegeinek teljes mértékű együttműködését.

08_1.jpg

A rendszer teljes funkcionalitású fő moduljai mellett, mint a vállalati közösségi intranet, az ügyfélkapcsolat menedzsment és a humán erőforrás tökéletes felületet biztosít közösségi környezetben a közös munkához, akár munkacsoportok kialakításával is. A céges kommunikációt beépített üzenetküldő rendszer biztosítja, mely elérhető mind az intranet, és az extranet tagjai részére is. A rendszer természetesen asztali gépen és mobil alkalmazáson keresztül is használható. Legismertebb partnereik közé tartozik a Samsung, a Xerox, a Vogue, a Gazprom, a Volkswagen, a KIA és a PC Magazine.

Aki személyesen is szeretné megismerni a rendszert az 2014. november 27.-én 15:00 és 17:30 között megteheti (regisztráció az Office 42 oldalon). Biztos érdekes lesz, hiszen elég ritkák az ilyen "social - collaboration" funkciókkal rendelkező ERP rendszerek.

28_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr826876947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása