Vállalatirányításról közvetlenül - érthetően
Facebook
Linked In
Rss

Giller Tamás

COM_6565+800.jpg

Forrás: Computerworld

Fotó: Rózsa Zsuzsanna

Kulcs-Soft

erp_blog_banner_003.png

Giller Tamás

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat informatikai szolgáltatások területén: ERP, CRM, egyéb vállalati szoftverek bevezetése, tanácsadása, üzemeltetése.

Pénzügyi, üzleti és informatikai tudás!

Projektmenedzsment tapasztalat, NAV, ITIL szakvizsga!

Több mint 5 év vezetői tapasztalat (CFO, IT/IS).

A Piac & Profit valamint a Computerworld szakértő partnere.

ERP - múlt, jelen, jövő

csak-könyv_2.png

ERP - past, present, future

angol_könyv_reklám.png

A könyvemről

Kulcsár Tibor (Kulcs-Soft alapítója):

"Gratulálok a könyvedhez Tamás, nagyon jó volt! Még nem olvastam olyan könyvet az ERP-ről, amely ennyire szakszerű és olvasható lenne egyben. Annyira tetszik, hogy szeretném tananyaggá tenni a Kulcs-Soft-ban. Szeretnék 20 példányt rendelni belőle a kollégáim részére."

Hetyei József (Certified Management Consultant):

"A könyv stílusa kellemes, olvasmányos, jól érthető. A könyvben összefoglalt tapasztalatok hasznosak lehetnek mind az ERP rendszereket bevezető kkv-k, mind a számukra ilyen rendszereket szállító, azokat (bevezetés során és az után) támogató vállalatok számára."

Hoffer István (abas Magyarország ügyvezetője):

"A könyv második része, amely az ERP kiválasztásról és a bevezetéshez kapcsolódó projektről ad információkat, abszolút hiánypótló a magyar piacon. Én nagyon vártam már egy ilyen kiadványra."

Juhász Zsolt (rEVOLUTION Software Kft. ügyvezetője):

„Érdekes, olvasmányos, sok helyen visszaköszönnek az általam is hangoztatott gondolatok. A könyv végén nekem egy picit sok lett a kiegészítő téma, ez egy picit elviszi a fő téma súlyát. De örülök, hogy a könyv az ERP kérdés teljes szélességét felvállalja.”

Támogathatsz

Ha szeretnéd támogatni az ERPBLOG működését, akkor most megteheted.

Köszönöm, hogy támogattál!

Facebook

www.erpblog.hu

A nevem Giller Tamás. 2003 óta foglalkozom Informatikai Szolgáltatásokkal (ERP és CRM rendszerekkel). 2003 év elején közgazdászként diplomáztam a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán majd a Summit Autó Magyarország ZRt.-nél - a Summit Solutions nevű üzletágnál - kezdtem dolgozni, saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerekkel. Két év után 2004 év végétől kezdve közel 1 évet töltöttem Ausztráliában, ahol pénzügy menedzsmentet hallgattam. 2005-től projektvezető lettem a Summit Autó Magyarországnál. 2006-tól a Karádi Rendszerháznál dolgoztam Microsoft vállalati termékekkel (Navision, CRM). 2008 és 2015 között a DLM Solutions Kft. üzletágvezetője voltam. Azóta pedig egy mezőgazdasági informatikával foglalkozó startup (Gremon Systems Zrt.) pénzügyi igazgatója vagyok. Szeretném megosztani veletek azokat a tapasztalataimat, amelyeket az informatika ezen speciális világában töltöttem, az elmúlt több mint 10 év során. Remélem a témák érdekesek lesznek és egy jó kis szakmai műhely alakul ki!

ITIL

 

Microsoft Business Solutions Specialist

specialist.png

Prezume

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, vagy van egy jó ajánlatod számomra, akkor ne habozz, írj nekem!

tamas.giller@gmail.com

ITIL összefoglaló

Search Clear

Friss topikok

Kiemelt partnerek

PP.jpg

Computerworld.gif

Partnerek

Bridge.pngdlm_1.pngk2d.png

xapt.pngkaradi_1.pngdyntell.png

kulcs.png 

ggx.png

abas.png  

2_2.png

 

  

KRONOS.jpg

 

 

weblogo.png

  

  

uj_SAP_logo.jpg

 

SymbolTechLogoNEW_240x240.png

 

llp_logo_standardcolour_clear_background.png

 

      UNIT4_logo_VT-SOFT.png

 

ifs_logo_180.png

 

TRL_logo_cegnevvel2.png

 

Hírek vállalatirányítási rendszer bevezetés mellé

2016.01.07. 16:04

2015-ben a Maconomy ERP nyerte a legsikeresebb vállalatirányítási rendszer bevezetési projektért járó díjat

A 700 fős dán Alectia tanácsadó cégnél végrehajtott Maconomy ERP bevezetési projekt nyerte a Forretningssystemer éves szakmai díját. A  Maconomy ERP a korábban használt SAP vállalatirányítási megoldást váltja le.

A Forretningssystemer (www.forretningssystemer.dk) az ERP megoldások rangos éves európai rendezvénye. 2015-ben a dániai Herningben lezajlott szakmai kiállításon és konferencián a Maconomy ERP mellett az iparág meghatározó szereplői, többek között a Microsoft, az IFS, a Unit4, az SAP és az E-conomic mutatták be legújabb fejlesztéseiket és jelentősebb projektjeiket.

A Maconomy ERP a professzionális szolgáltatócégek, mint például a marketing-kommunikációs ügynökségek, könyvvizsgáló- és adótanácsadó irodák, tanácsadó cégek, informatikai fejlesztőcégek, mérnöki- és tervezőirodák és K+F szervezetek iparágspecifikus, projektalapú integrált vállalatirányítási megoldása.

A rendezvényen a díjat annak az ERP szállítónak és ügyfelének ítélik meg évente, amelyet a független szakmai zsűri számos tényező alapján a legjobbnak ítélt. Ilyen paraméter például az ERP bevezetési projekt mérete és összetettsége, az előkészítettség, az ügyfél-közreműködés és természetesen a projekt idő- és költségkereteken belüli sikeres befejezése.

A Maconomy ERP rendszer, illetve az integrált People Planner grafikus erőforrás- és kapacitás tervező alkalmazás bevezetését Dánia egyik vezető tanácsadó cége, az Alectia (www.alectia.com) a korábban használt SAP rendszer helyett vezette be.

A Maconomy ERP megoldás kiválasztása során számunkra a használhatóság és a rugalmasság voltak a fő kritériumok. Működésünk alapját 700 munkatársunk idejének értékesítése képezi, ezért a munkaidő-ráfordítás rögzítésének felhasználóbarátnak, magától értetődőnek és könnyen használhatónak kellett lennie. A munkaidő-ráfordítás rögzítésének pontossága és könnyű elérhetősége mellett a projektmenedzsereink elvárták a valós idejű  projekt-nyereségesség kimutatást, a menedzsment pedig az egyes projektek gyors áttekintését szerette volna egyszerűen megtenni. A Maconomy ERP most mindezeket lehetővé teszi számunkra.” mondta el Heine Thorsgaard, az Alectia pénzügyi igazgatója.

A hazai piacon a Maconomy ERP rendszert a közelmúltban több meghatározó vezetési és mérnöki tanácsadó cégnél is bevezette a regionális disztribútor, a TRL Hungary Kft.

Egy ekkora méretű és komplexitású ERP projektet nem egyszerű sikeresen, az idő- és költségkeretek betartásával végrehajtani, azonban tapasztalataim szerint a Maconomy ERP iparágspecifikus megoldása és a saját bevezetési módszertanunk nagy segítséget jelent. A szolgáltató és projektalapú cégek számára nemcsak a bevezetés, hanem a működés során is a legjobb olyan megoldást választani, ami tökéletesen illeszkedik a működési modelljükhöz és nem igényel kompromisszumokat részükről.”  jelentette ki Trenger Csaba, a TRL Hungary Kft. ügyvezetője, aki több mint 70 sikeres ERP bevezetési projektet menedzselt az elmúlt húsz évben.

További információ és interjúkérelem: Stautz János: 06-20-343-1280, janos.stautz@trl.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hírek erp vállalatirányítás projektmenedzsment

A bejegyzés trackback címe:

http://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr358249620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.