SCOLVO - a jövő munkakörnyezetének formálója

Akik követik a blogot azok tudják, hogy a vállalatirányítási rendszerek mellett sok üzleti és egyéb alkalmazásról is szoktam írni. Azt is szeretem megosztani az olvasókkal, Veletek amikor valamilyen új projektbe kezdek bele, vagy új munkahelyem van. Pár hónapja csatlakoztam egy lassan tíz éves múltra visszatekintő mobil applikációkat fejlesztő vállalat csapatába, amely új névvel, megújult arculattal nemzetközi babérokra tör. Ezzel nem hagytam abba az agro-informatikai feladataimat, de miután egy projekt elindult az üzemeltetés már kevesebb feladatot ró rám, így van lehetőségem egy új projektben segédkezni. A SCOLVO Zrt.-ben is a pénzügyi vezetői feladatokat látom el.

scolvo_logo.pngAmikor először hallottam a SCOLVO-ról, már akkor nagyon izgalmasnak tartottam, hiszen az üzleti mobil alkalmazások eddig mindig egyedileg készültek, egyedi megrendelésre, egyedi igények alapján. Mi lenne ha elérhető lenne egy olyan mobilapplikáció, amelyet úgy tudna minden vállalat egyedileg testre szabni magának, mintha csak LEGO kockákból építene várat, versenypályát, erődöt, helikopter leszállót magának? Mi lenne ha olyan elérhető áron lenne, mint egy IKEA-s nappalibútor? Ma már ez nem lehetetlen. A SCOLVO egy olyan mobilapplikáció csomag, amellyel a legtöbb mobilizálható munkakör még hatékonyabbá válik. Okostelefont a vízóra leolvasó kezébe, tabletet az értékesítők kezébe, iPhone-t minden menedzsernek a vezetői jelentésekhez! A jövő munkakörnyezete már nem csak több száz négyzetméteres légkondicionált irodákban képzelhető el, hanem az áruszállító kisteherautójában, a postás kerékpárján, az értékesítő A6-os Audijában vagy éppen egy mezőgazdasági terület kellős közepén a pusztaságban.

A SCOLVO Zrt. a megoldásaival nem azon dolgozik, hogy legyen még egy mobilapplikáció a vállalati alkalmazottak okos eszközein, hanem a jövő munkakörnyezetén, amikor már mindegy hogy az irodában, otthon, a repülőtéren vagy éppen útközben ér minket az információ, a fejlődéshez válaszok és gyors válaszok kellenek. A digitális transzformáció korában a munka egyenlő a szabadsággal. A munkavégzés legyen gyors, élményszerű és hatékony. A vállalati működés pedig hatékony, gyors és gördülékeny.

scolvo_presentation0.png

Örülök, hogy részese lehetek ennek a változásnak és véleményemmel, szakmai tapasztalatommal hozzájárulhatok a jövőbeli SCOLVO sikerekhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr788944958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása