Tesztrovat: frebi.hu

A www.frebi.hu egy ingyenes web alapú számlázó rendszer. A FreBi (azaz Free Billing System) rendszert bárki kipróbálhatja, sőt az egész rendszer ingyenes számlázást tesz lehetővé bárhonnan, bármikor (amennyiben az adott helyről internet kapcsolat létesíthető).

A rendszerbe szabadon felvihetőek partnerek:

1_6.jpg

Valamint tetszőleges cikktörzs építhető:

2_3.jpg

A számlázási felületet is könnyen kezelhető, egy számlára természetesen több tétel is feltehető:

3_2.jpg

Ami más fizetős vagy ingyenes web alapú számlázókhoz képest eltérés lehet, hogy a FreBi-vel a számlára kerülő pénzmozgások is követhetőek anélkül, hogy külön pénztár vagy bank modul kapcsolódna hozzá.

A FreBi-vel megtekinthető nyomtatás előtt a számlakép is - ha nem is túl designosan:

4_1.jpg

A FreBi teljesen ingyenes, a weboldalt átböngészve nem találkoztam olyan kiskapuval, ami valamilyen átverésre utalna. Teljesen legális, ingyenes, web alapú számlázó program. Akkor miért van vajon csak 84 követőjük? Valószínűleg nem eléggé marketingelt termékről van szó, és ami az előnye a terméknek, hogy webes, az a hátránya is. Ha valaki megfejti, hogy miért ilyen kevesen használják ezt a programot, az szóljon.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr755061030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szegezdi 2013.02.25. 12:15:51

A megfejtés: a facebook-on valóban csak 84 (már 85!!) követőjük van, de a felhasználók száma nem azonos ezzel. A nyitó oldal közepén van egy link: Frebi felhasználó cégek aktuális száma: 2081.

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása