ÜgyvitelExpo 2013 - Beszámoló

2013.07.25.-én volt az ÜgyvitelExpo 2013 rendezvény a Lurdy Házban és megkértem az olvasókat, hogy aki tud és szeretne írni egy beszámolót az tegye meg, nagy segítség lenne, mivel személyesen nem tudtam ott lenni. Az abas Magyarország képviseltette magát és az ő beszámolójukat olvashatjátok most.

új gépr.jpeg

Az abas Magyarország beszámolója a www.erpblog.hu olvasóinak

ÜgyvitelExpo 2013 - Hiánypótló rendezvény az üzleti piacon

Az abas Magyarország kiállítói standdal képviseltette magát a július 25-én első ízben megrendezett ÜgyvitelExpo 2013 eseményen, melyről Csonka Miklós, az abas értékesítési vezetője készített rövid beszámolót az ERP-BLOG olvasóinak. A kiállítással egybekötött konferenciasorozatot a GNSoft Szoftverfejlesztő és Szolgáltató Kft. szervezte, helyszíne a budapesti Lurdy Ház volt.

-          Az ÜgyvitelExpo egy hiánypótló rendezvény az üzleti piacon. Nem találkoztunk még olyan összejövetellel és olyan szakmai elgondolással, ami azt tűzte ki célul, hogy a legújabb ügyviteli megoldásokra éhes, kvalifikált, előszűrt szakembereket hozzon össze egy kiállítás és egy konferencia elejéig. Miután jó ötletnek és a kiírás alapján jelentős tömegeket megmozgató, nagy érdeklődésre számot tevő szakmai kapcsolatokat feltétező rendezvénynek gondoltuk az ÜgyvitelExpot, ezért szívesen regisztráltuk magunkat az InterJNet Kft. azaz az abas Magyarország színeiben – mondta el Csonka Miklós.

-          A rendezvény előkészületeiről alapos tájékoztatást kaptunk, melyben többféle promóció, „vevőszerzési lehetőség” szerepelt. Dicséretes hogy a szervezők ügyeltek arra, hogy egy szakterületről maximum 3 cég képviseltesse magát, ezzel is elejét véve a belső konkurencia harcnak és egyben elismerve a vállalkozás szabadságát. Kikerülhetetlen volt azonban, hogy például az ERP-vel foglalkozó cégek ne kerüljenek egymás mellé, ami önmagában persze nem baj, hiszen bárki eldöntheti, orientáltságának és érdeklődésének megfelelően, hogy melyik forgalmazó termékét részesíti előnyben. Színesítette a kiállító közönséget többek között a kávé üzlet, a szakterületbe vágó könyvek, a kellően levegős tér pedig egyáltalán nem tette zsúfolttá a teret. A konferencián a kiírás szerint színes témák, eltérő fajsúlyú gondolatok szerepeltek.

-          Az ilyen kiállítás kapcsán, az előzetes program ismeretében is, különösen, ha egy első ízben megrendezésre kerülő programról van szó, nehéz eldönteni, hogy a kiállító cég valóban a kívánt célpiacával találkozik-e a rendezvényen. A rendezvény egyik tapasztalata, hogy a kiállítás program kiírása sokat segíthet abban, hogy a résztvevő cégek korrekten tudjanak dönteni arról, hogy milyen tematikával, eszközzel képviseltetik magukat majd a várhatóan hosszú távon is életben lévő ÜgyvitelExpon.

új gépr_0.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr175447444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása