Blogról

A www.erpblog.hu a vállalatirányításról szól, az informatikáról, projektmenedzsmentről, üzleti alkalmazásokról, tehát az informatikai szolgáltatásokról. A blogot 2009 augusztusában kezdtem el írni azzal a céllal, hogy legyen egy független szakértői portál, ahol megvitathatjuk a különböző ERP rendszerekkel kapcsolatos kérdéseket, irányokat, célokat és tudjunk örülni egymás sikereinek is. Azóta az élet, a munkám, a látogatók, a barátok, ismerősök, partner cégek folyamatosan biztosítják az új ötleteket, hogy milyen irányba menjen a blog. A blogon az írások mellett működik egy ERP KERESŐ funkció is, itt.

A blogot jelenleg egyedül szerkesztem szabadidőmben, a nevem Giller Tamás (ha érdekel, hogy ki vagyok, akkor kattints ide). A blogolás számomra egy hobbi, kikapcsolódás, értékteremtés. Nem ebből élek, nem ez a munkám, de megpróbálok hétről-hétre érdekes tartalommal, cikkekkel, interjúkkal megjelenni.

Természetesen szívesen építek kapcsolatokat is, várom mindazon szakemberek jelentkezését, akik ehhez a munkához hozzá szeretnének járulni, vagy éppen úgy gondolják, hogy tudnánk együtt dolgozni, együtt értéket teremteni, akár a blogon kívül is!

Csatlakozhatsz facebook csoportomhoz itt. Ha pedig számodra még új a téma, de érdekel, akkor kezd itt az olvasást és itt.

Üdvözlettel

erpblog_előlap_javított.jpg

A blogon szerepel ún. AFFILIATE jellegű reklám, emiatt a blogot a GGX Stúdió Kft. kezeli, üzemelteti, amelynek 100%-ban tulajdonosa vagyok. A cég adatai a következők:

GGX Stúdió Kft.
4400 Nyíregyháza
Nád utca 31-47 „H” lp. Fsz/2.
Adószám: 23557390-1-15
Cégjegyzékszám: 15-09-078343
(Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság)

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr485469733
süti beállítások módosítása