Giller Tamás

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy ellátogattál a blogomra és bízom benne, hogy rendszeres látogatója is maradsz.

COM_6565+72.jpgA nevem Giller Tamás és több, mint 10 éve foglalkozom vállalatirányítási rendszerekkel (ERP), ügyfélkapcsolati rendszerekkel (CRM) és egyéb vállalati (enterprise) szoftver megoldásokkal. Az elmúlt évek során nagyon sok tapasztalatot szereztem projektmenedzsment, incidens- és változásmenedzsment területeken is. A 10 év alatt közel 100 rendszer bevezetésében vettem részt. Korábban hosszú évekig (7) a DLM Solutions Kft. üzletágvezetője voltam, ahol ERP, CRM és egyéb informatikai szolgáltatások tervezésével, értékesítésével és bevezetésével foglalkoztam, most pedig a Gremon Systems Zrt. pénzügyi igazgatója vagyok. A Gremon Systems Zrt. elsősorban mezőgazdasági vállalkozások digitalizálásával foglalkozik, az én feladatom pedig a cég teljes pénzügyi adminisztrációja mellett az informatikai szolgáltatások terén szerzett tapasztalataim hasznosítása is.

Ha részletes önéletrajzomra vagy kíváncsi, akkor kattints ide.

A blog írása a hobbim, szenvedélyem és a célom ezzel az, hogy Magyarországon egyedülálló módon egy független szakmai közösséget hozzak össze. Ha szeretnél csatlakozni ehhez a munkához, akkor írj nekem bátran a tamas.giller@gmail.com címre.

A blog írása mellett gyakran publikálok a www.piacesprofit.hu és a www.computerworld.hu oldalakon. Néha megkérdezik a véleményemet is mások bizonyos témáról, például itt. Valamint 2014. februárjában megjelent ERP - múlt, jelen, jövő című könyvem. Erről bővebben itt olvashattok. A könyv kapcsán egy interjú is megjelent velem a minuszos.hu oldalon. A könyv angolul is elérhető e-book formájában az Amazon oldalán. Illetve én szerepeltem a Computerworld magazin 2014.09.10.-i számának címlapján. Az újságban lévő interjút itt olvashatjátok.

Ha tetszenek az írások, akkor bátran like-old az oldalt!

Köszönöm: Giller Tamás

IMG_4315_1.jpgA blogom mellett büszke vagyok családomra, feleségemre Mariannra, aki grafikai munkáival rengeteget segít nekem is, valamint két kislányomra (Pannára és Abigélre), akik minden nap örömet okoznak :).

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr225469737
süti beállítások módosítása