Számlázó Windows 8.1-re a Kulcs-Soft-tól

Na mi történt Magyarország legnagyobb dobozos szoftvergyártó vállalatánál? Piacra dobták új számlázó programukat Windows 8.1 platformra (Windows Phone-ra is)! Igen, a Kulcs-Soft-ról van szó.

"Közel 20 évvel ezelőtt a Kulcs-Soft hozott egy döntést. Ez a döntés az volt, hogy a DOS alapú ügyviteli szoftverekről átáll a Windows 95 alapú szoftverek fejlesztésére. Ez óriási vihart kavart, a fejlesztők egytől-egyig otthagyták a céget, mert nem hittek a Windows 95 jövőjében, ráadásul a szakértők és az elemzők is a vészharangot kongatták. Végül nekünk lett igazunk, és ez a döntés tett bennünket piacvezetővé és tőzsdei céggé Magyarországon."

Erről olvashattatok a Kulcsár Tiborral készített interjúmban is. Most úgy döntöttek, hogy ismét nagyot lépnek és áttérnek a Windows 8.1-re, hiszen a világ a mobilitás felér fordul és ez a fejlődés visszafordíthatatlan.

Hogyan nézett ki eddig az ügyviteli szoftverpiac?

A szoftvereket asztali számítógépekre vagy szerverekre telepítették, és csak akkor fértek hozzá az adatokhoz, ha leültek a gép elé. Ha valaki távol volt az irodától, akkor excel táblázatokba importált adatokat látott, amit e-mailben küldtek neki. A különböző telephelyek nem látták egymást, így csak viszonylagos információik voltak az aktuális állapotokról. A vezetők, menedzserek laptopokat cipeltek magukkal, hogy múltbéli adatokat láthassanak.

Mit hoz a jövő?

"A szoftvereket jellemzően 3 helyről használják: az irodai munkatársak asztali számítógépekről, a menedzserek, kereskedők, területi képviselők táblagépekről, a vezetők, igazgatók okostelefonokról. Az adatokat felhőben tárolják, így bárki a világ bármely pontjáról bármilyen adathoz hozzáférhet. Ez a rendszer hihetetlen hatékonyságot biztosít egy cég számára, hiszen minden dolgozó azonnal hozzáfér a cég összes adatához, és olyan eszközről, ami számára a legoptimálisabb! Ezek a cégek behozhatatlan előnyhöz jutnak a hagyományos ügyviteli szoftvereket használó cégekhez képest.

Ahhoz, hogy ez az új rendszer megvalósuljon már csak egy dolog szükséges! Egy olyan operációs rendszer, amely mind a három eszköztípuson ugyanúgy néz ki, ugyanúgy kezelhető, ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik.  Legyen KOMPATIBILIS mind a 3 eszköz! Ez a jövő kulcsszava! Ezt a funkciót ma csupán 1 operációs rendszer tudja és ez a: WINDOWS 8.1" - mondja Kulcsár Tibor a Kulcs-Soft alapítója.

0.jpg

A Kulcs-Soft elkészítette a jövő ügyviteli szoftverének első változatát, Magyarországon elsőként. A teljes értékű program napokon belül elérhető lesz a Windows Áruházban, bárki letöltheti és használhatja. Futtatható PC-n, táblagépen és okostelefonon. Teljes mértékben megfelel a Windows 8.1 működési logikájának és dizájnjának, hiszen a Microsoft hathatós támogatásával készült. A program az adatokat felhőben tárolja. Mind a 3 eszközön egyforma a kezelhetőség. Használható egérrel, ujjal, ceruzával. A szoftver lefedi egy átlagos kisvállalat összes olyan igényét, ami szükséges a munkájához. Számlázás, készlet, CRM, házipénztár, megrendelés kezelés, beszerzés.

A szoftverüket a világ összes nyelvére lefordítják, így minden leendő ügyfelük könnyedén hozzáférhet a Windows Áruházon keresztül. Az alapverzió ingyenes lesz, hogy mindenki kipróbálhassa, megszerethesse. A modulok árait 10 dollár/hónap konstrukcióra tervezik, tehát az éves költsége nem fog 1000 dollár fölé menni. Ez minden KKV számára elérhető és megfizethető. Célközönsége pedig a közel 100 millió kisvállalat világszerte.

2_23.jpg

www.nyolc.hu - ha többet szeretnél tudni kattints!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr945667846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása