Vállalatirányításról közvetlenül - érthetően
Facebook
Linked In
Rss

Giller Tamás

COM_6565+800.jpg

Forrás: Computerworld

Fotó: Rózsa Zsuzsanna

Giller Tamás

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat informatikai szolgáltatások területén: ERP, CRM, egyéb vállalati szoftverek bevezetése, tanácsadása, üzemeltetése.

Pénzügyi, üzleti és informatikai tudás!

Projektmenedzsment tapasztalat, NAV, ITIL szakvizsga!

Több mint 5 év vezetői tapasztalat (CFO, IT/IS).

A Piac & Profit valamint a Computerworld szakértő partnere.

ERP - múlt, jelen, jövő

csak-könyv_2.png

ERP - past, present, future

angol_könyv_reklám.png

A könyvemről

Kulcsár Tibor (Kulcs-Soft alapítója):

"Gratulálok a könyvedhez Tamás, nagyon jó volt! Még nem olvastam olyan könyvet az ERP-ről, amely ennyire szakszerű és olvasható lenne egyben. Annyira tetszik, hogy szeretném tananyaggá tenni a Kulcs-Soft-ban. Szeretnék 20 példányt rendelni belőle a kollégáim részére."

Hetyei József (Certified Management Consultant):

"A könyv stílusa kellemes, olvasmányos, jól érthető. A könyvben összefoglalt tapasztalatok hasznosak lehetnek mind az ERP rendszereket bevezető kkv-k, mind a számukra ilyen rendszereket szállító, azokat (bevezetés során és az után) támogató vállalatok számára."

Hoffer István (abas Magyarország ügyvezetője):

"A könyv második része, amely az ERP kiválasztásról és a bevezetéshez kapcsolódó projektről ad információkat, abszolút hiánypótló a magyar piacon. Én nagyon vártam már egy ilyen kiadványra."

Juhász Zsolt (rEVOLUTION Software Kft. ügyvezetője):

„Érdekes, olvasmányos, sok helyen visszaköszönnek az általam is hangoztatott gondolatok. A könyv végén nekem egy picit sok lett a kiegészítő téma, ez egy picit elviszi a fő téma súlyát. De örülök, hogy a könyv az ERP kérdés teljes szélességét felvállalja.”

Támogathatsz

Ha szeretnéd támogatni az ERPBLOG működését, akkor most megteheted.

Köszönöm, hogy támogattál!

Facebook

www.erpblog.hu

A nevem Giller Tamás. 2003 óta foglalkozom Informatikai Szolgáltatásokkal (ERP és CRM rendszerekkel). 2003 év elején közgazdászként diplomáztam a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán majd a Summit Autó Magyarország ZRt.-nél - a Summit Solutions nevű üzletágnál - kezdtem dolgozni, saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerekkel. Két év után 2004 év végétől kezdve közel 1 évet töltöttem Ausztráliában, ahol pénzügy menedzsmentet hallgattam. 2005-től projektvezető lettem a Summit Autó Magyarországnál. 2006-tól a Karádi Rendszerháznál dolgoztam Microsoft vállalati termékekkel (Navision, CRM). 2008 és 2015 között a DLM Solutions Kft. üzletágvezetője voltam. Azóta pedig egy mezőgazdasági informatikával foglalkozó startup (Gremon Systems Zrt.) pénzügyi igazgatója vagyok. Szeretném megosztani veletek azokat a tapasztalataimat, amelyeket az informatika ezen speciális világában töltöttem, az elmúlt több mint 10 év során. Remélem a témák érdekesek lesznek és egy jó kis szakmai műhely alakul ki!

ITIL

 

Microsoft Business Solutions Specialist

specialist.png

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, vagy van egy jó ajánlatod számomra, akkor ne habozz, írj nekem!

tamas.giller@gmail.com

Search Clear

Friss topikok

Kiemelt partnerek

PP.jpg

Computerworld.gif

Partnerek

Bridge.pngdlm_1.pngk2d.png

xapt.pngkaradi_1.pngdyntell.png

kulcs.png 

ggx.png

abas.png  

2_2.png

 

  

KRONOS.jpg

 

 

weblogo.png

  

  

uj_SAP_logo.jpg

 

SymbolTechLogoNEW_240x240.png

 

llp_logo_standardcolour_clear_background.png

 

      UNIT4_logo_VT-SOFT.png

 

ifs_logo_180.png

 

TRL_logo_cegnevvel2.png

 

abas: START csomag

2014.05.27. 16:23

Az abas-ról már írtam nektek többször is, tehát nem kell őket bemutatnom Nektek. Aki követi a magyarországi gazdasági eseményeket, az azt is biztosan tudja, hogy a hazai vállalkozások nagyon nagy része csak Európai Uniós forrásból tud beruházni és így van ez az ERP piacon is. Egy komplett-teljes funkcionalitással bíró ERP rendszer nem olcsó. A pénzcsapok viszont most el vannak zárva, ezt tudjuk a híradásokból is, illetve onnan is, hogy az új pályázati kiírások is váratnak magukra. Így gondolt egyet az abas és létrehozott egy kisebb csomagok kisvállalkozások számára. A továbbiakban az ő sajtóanyagukból olvashattok információkat:

Itt az abas START: Nem vár tovább a pályázatokra az abas Magyarország

A legkisebb gazdasági szereplőknek gyors segítségre van szükségük.

abas-start-erp.jpgKülönösen nehéznek ítéli meg a magyar gazdaság legkisebb szereplőinek helyzetét Hoffer István, az abas Magyarország ügyvezetője. A kis- és közepes méretű vállalkozások számára kifejlesztett integrált vállaltirányítási rendszer forgalmazásával és terméktámogatásával foglalkozó cég vezetője szerint napjainkban pont a magyar gazdaság legkisebb szereplői, köztük a frissen alapított, reményteli jövő előtt álló magyar mikro- és kisvállalkozások nem juthatnak hozzá a fejlődés egyik alapvető pillérét jelentő integrált vállalatirányítási rendszerhez. Enne oka, hogy a legkisebbek nem rendelkeznek megfelelő forrásokkal, és idén az ERP rendszerek bevezetését korábban támogató pályázati források is váratnak magukra, jelenleg hiányoznak a gazdaságból. Az abas Magyarország úgy döntött: a legkisebb gazdasági szereplők támogatására kidolgozta az abas START ERP csomagot, ami könnyen elérhető a vállalkozások számára, mégis tartalmazza mindazt, amire egy mikro vállalkozásnak szüksége van a fejlődéshez.

  • Egy megfelelően testreszabott integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) ma már ugyan úgy szükséges az üzleti sikerhez, mint a jó alapötlet, az elkötelezettség, a kitartás, a jól képzett munkaerő és a minőségi termék, vagy szolgáltatás – mondta el Hoffer István. Az abas Magyarország vezetője szerint kiváló innovatív ötletekkel elindított, reményteli magyar mikro- és kisvállalkozások százai fejezik be tevékenységüket idő előtt, vagy vegetálnak jelentős fejlődés nélkül akár évekig csak azért, mert nem látják át céges folyamataikat.
  • A munkánk során egyre többször szembesülünk azzal, hogy a legkisebb vállalkozások tudják, hogy szükségük lenne egy ERP rendszerre, de még nem tudják megfizetni azt. Természetesen figyelemmel kísérjük, hogy milyen állami és európai uniós pályázati lehetőségek nyílnak meg a fejleszteni szándékozó cégek előtt, de sajnos azt látjuk, hogy ezekre belátható időn belül nem lehet számítani. Ezért úgy döntöttünk, hogy az általunk forgalmazott, professzionális abas Business Suite integrált vállalatirányítási rendszernek létrehozzuk egy – tartalmában és elérhetőségében még jobban a mikro vállalkozásokra szabott – verzióját. Az abas START ERP csomag mindent fontos funkciót tartalmaz, amire egy vállalkozásnak valaha is szüksége lehet, egyedül a pénzügyi és számviteli modult emeltük ki belőle. Tapasztalataink szerint ugyanis a kisvállalkozások könyvelésüket és bérszámfejtésüket a cég korai szakaszában jellemzően könyvelőirodákhoz szervezik ki, így ezeket a funkciókat kezdetben nem is tudnák kihasználni.

Az így kialakított abas START ERP mint egy dobozos termék, Magyarországon egyedülállóan gyorsan, egy hét alatt bevezethető, funkciói lefedik és szervezetté teszik a vállalkozás gazdasági folyamatait és támogatják annak fejlődését. Az ERP rendszer testre szabásában az abas Magyarország szakemberei végig segédkeznek, és amikor a cég eléri azt a fejlődi szinten, amikor már szüksége lesz a pénzügyi és számviteli folyamatok kézbentartására is, minden különösebb zökkenő nélkül átállhat az abas Business Suite integrált vállalatirányítási rendszerre.

Az új „induló ERP rendszer” piaci bevezetése az elmúlt napokban indult még csak el, a piac azonban várakozáson felül jól fogadja – úgy tűnik, az abas Magyarország abas START ERP csomagja valóban repülőstartot ad a fejlődés iránt elkötelezett magyar cégeknek.

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás kedvezmény erp abas

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr156219522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.