Vállalatirányításról közvetlenül - érthetően
Facebook
Linked In
Rss

Giller Tamás

COM_6565+800.jpg

Forrás: Computerworld

Fotó: Rózsa Zsuzsanna

Giller Tamás

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat informatikai szolgáltatások területén: ERP, CRM, egyéb vállalati szoftverek bevezetése, tanácsadása, üzemeltetése.

Pénzügyi, üzleti és informatikai tudás!

Projektmenedzsment tapasztalat, NAV, ITIL szakvizsga!

Több mint 5 év vezetői tapasztalat (CFO, IT/IS).

A Piac & Profit valamint a Computerworld szakértő partnere.

ERP - múlt, jelen, jövő

csak-könyv_2.png

ERP - past, present, future

angol_könyv_reklám.png

A könyvemről

Kulcsár Tibor (Kulcs-Soft alapítója):

"Gratulálok a könyvedhez Tamás, nagyon jó volt! Még nem olvastam olyan könyvet az ERP-ről, amely ennyire szakszerű és olvasható lenne egyben. Annyira tetszik, hogy szeretném tananyaggá tenni a Kulcs-Soft-ban. Szeretnék 20 példányt rendelni belőle a kollégáim részére."

Hetyei József (Certified Management Consultant):

"A könyv stílusa kellemes, olvasmányos, jól érthető. A könyvben összefoglalt tapasztalatok hasznosak lehetnek mind az ERP rendszereket bevezető kkv-k, mind a számukra ilyen rendszereket szállító, azokat (bevezetés során és az után) támogató vállalatok számára."

Hoffer István (abas Magyarország ügyvezetője):

"A könyv második része, amely az ERP kiválasztásról és a bevezetéshez kapcsolódó projektről ad információkat, abszolút hiánypótló a magyar piacon. Én nagyon vártam már egy ilyen kiadványra."

Juhász Zsolt (rEVOLUTION Software Kft. ügyvezetője):

„Érdekes, olvasmányos, sok helyen visszaköszönnek az általam is hangoztatott gondolatok. A könyv végén nekem egy picit sok lett a kiegészítő téma, ez egy picit elviszi a fő téma súlyát. De örülök, hogy a könyv az ERP kérdés teljes szélességét felvállalja.”

Támogathatsz

Ha szeretnéd támogatni az ERPBLOG működését, akkor most megteheted.

Köszönöm, hogy támogattál!

Facebook

www.erpblog.hu

A nevem Giller Tamás. 2003 óta foglalkozom Informatikai Szolgáltatásokkal (ERP és CRM rendszerekkel). 2003 év elején közgazdászként diplomáztam a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán majd a Summit Autó Magyarország ZRt.-nél - a Summit Solutions nevű üzletágnál - kezdtem dolgozni, saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerekkel. Két év után 2004 év végétől kezdve közel 1 évet töltöttem Ausztráliában, ahol pénzügy menedzsmentet hallgattam. 2005-től projektvezető lettem a Summit Autó Magyarországnál. 2006-tól a Karádi Rendszerháznál dolgoztam Microsoft vállalati termékekkel (Navision, CRM). 2008 és 2015 között a DLM Solutions Kft. üzletágvezetője voltam. Azóta pedig egy mezőgazdasági informatikával foglalkozó startup (Gremon Systems Zrt.) pénzügyi igazgatója vagyok. Szeretném megosztani veletek azokat a tapasztalataimat, amelyeket az informatika ezen speciális világában töltöttem, az elmúlt több mint 10 év során. Remélem a témák érdekesek lesznek és egy jó kis szakmai műhely alakul ki!

ITIL

 

Microsoft Business Solutions Specialist

specialist.png

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, vagy van egy jó ajánlatod számomra, akkor ne habozz, írj nekem!

tamas.giller@gmail.com

Search Clear

Friss topikok

Kiemelt partnerek

PP.jpg

Computerworld.gif

Partnerek

Bridge.pngdlm_1.pngk2d.png

xapt.pngkaradi_1.pngdyntell.png

kulcs.png 

ggx.png

abas.png  

2_2.png

 

  

KRONOS.jpg

 

 

weblogo.png

  

  

uj_SAP_logo.jpg

 

SymbolTechLogoNEW_240x240.png

 

llp_logo_standardcolour_clear_background.png

 

      UNIT4_logo_VT-SOFT.png

 

ifs_logo_180.png

 

TRL_logo_cegnevvel2.png

 

abas XII. vevőfórum

2014.06.15. 20:25

Az alábbiakban az abas sajtóinformációját olvashatjátok, mivel az idei vevőfórumon nem tudtam személyesen ott lenni.

Ahol a munka és barátság kiválóan megfér egymás mellett

Több mint egy évtizedes ERP bevezetési tapasztalattal a hátunk mögött jól tudjuk, hogy az üzleti életben hatalmas szerepe van az emberi kapcsolatoknak. Nincs olyan szoftver vagy bevezetési módszertan, ami kiváltaná a személyes kontaktust, a másik fél rezgéseinek, preferenciáinak, attitűdjeinek megismerését. Az abas Magyarországnál ezért is kitüntetett figyelmet fordítunk ügyfeleink megismerésére, ami a kezdeti időszakban a Workshopkon, majd a partneri viszony kialakulása után az abas Vevőfórumokon folytatódik. Történik mindez 12 éve folyamatosan, jó hangulatban évente egyszer a hagyományos abas Vevőforumokon, ahol a szakmát és kikapcsolódást összehangolva kellemes három napot töltünk el a Balaton partján.

XII_abas_Vevőfórum.jpg

Az abas Magyarország hagyományainak megfelelően 2014-ben is megszerveztük a partnereink körében nagy népszerűségnek örvendő abas Vevőfórumot, melynek immáron 12. alkalommal adott otthont a festői szépségű Balaton-parti település, Balatonlelle. A június 5-7 között megtartott eseményt gondos, több hetes, sőt hónapos készülődés előzte meg. Az első napon a szállások elfoglalását követően ismerkedési estet tartottunk, ahol az abas partnercégek annyira egymásra találtak, hogy az esti program fergeteges karaoke partyba csapott át! Pár órára mindenkinek sikerült felszabadultan lazítani – már ezzel is elérte egyik célját rendezvényünk.

A Vevőfórum „munkásabb” része péntek reggel kezdődött: az egymást követő előadások során a partnercégek képviselői megismerhették az abas Business Suite újdonságait, illetve fontos szakmai háttér információkat kaphattak a magyar KKV piac jelen helyzetéről. A rendezvényt Hoffer István az InterJNet Kft. – abas Magyarország tulajdonos-ügyvezetője nyitotta meg, aki beszámolt az abas Magyarország piaci helyzetéről, ismertette az abas fejlődési irányait, célkitűzéseit, beszámolt a magyar KKV trendekről, érdekességekről. Az ABAS AG képviseletében Peter Forscht, az ABAS AG tulajdonosa és Alexander Schwarz az ABAS AG International Project Coordinatora is részt vett az eseményen, utóbbi szemléletes előadásában mutatta meg az abas innovációit. A nap folyamán az abas Magyarország kollégái szakterületenként mutatták be az abas Business Suite új funkcióit, eszközeit, a délutáni nyílt Workshopon a résztvevők személyes tanácsadás keretén belül juthattak még részletesebb, a cégüket érintő információkhoz. Vendégelőadónk Kokas Tamás, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal Beszállítói Osztály Befektetésösztönzési Főosztály osztályvezetője kormányzati oldalról mutatta be a magyarországi KKV-k beszállítói lehetőségeit és jövőképét, majd az Üzleti Randi Klub kínálta kapcsolatépítési lehetőségekkel ismerkedhettek meg a vevőfórumra ellátogató cégvezetők és munkatársaik.

A szakmai programok után sárkányok ereszkedtek a Balaton vizére és kezdetét vette az I. abas Sárkányhajó verseny, amelyen négy csapat mérte össze erejét és szervezettségét. Örömmel láttuk, hogy az abas felhasználók nem csak munkájukban, de a sportban is képesek összehangoltan és hatékonyan működni, és ahogyan azt a valós életben is teszik, az abas munkatársaival vált vállnak vetve együtt küzdeni a sikerért. A verseny izgalmas volt, mindenki élvezte a megmérettetést, melyet végül a DragonWagon csapata nyert meg. Gratulálunk nekik!

I. abas Sárkányhajó.jpg

A nap további része könnyed szórakozással, ízletes vacsorával, borkóstolóval, kellemes zenés esttel telt.

A Vevőfórum harmadik napjára nagyon jó csapat jött össze, a délelőtti szakmai előadásokat követő ebéd során tapintható volt a csüggedtség és a maradni akarás. A rendezvényzárást követően mindenki élményekkel gazdagodva, jólesően dőlt hátra a Balaton partján és búcsúzott el a XII. abas Vevőfórumtól – többen már azt kérdezgették, hogy mikor lesz a jövő évi rendezvény…

Köszönjük partnereink töretlen bizalmát, a felejthetetlen, jókedvű három napot! Jövőre ismét találkozunk a XIII. abas Vevőrumon!

Szólj hozzá!

Címkék: vállalat sajtóanyag abas

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr516304033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.