Hírek vállalatirányítási rendszer bevezetés mellé

2015-ben a Maconomy ERP nyerte a legsikeresebb vállalatirányítási rendszer bevezetési projektért járó díjat

A 700 fős dán Alectia tanácsadó cégnél végrehajtott Maconomy ERP bevezetési projekt nyerte a Forretningssystemer éves szakmai díját. A  Maconomy ERP a korábban használt SAP vállalatirányítási megoldást váltja le.

A Forretningssystemer (www.forretningssystemer.dk) az ERP megoldások rangos éves európai rendezvénye. 2015-ben a dániai Herningben lezajlott szakmai kiállításon és konferencián a Maconomy ERP mellett az iparág meghatározó szereplői, többek között a Microsoft, az IFS, a Unit4, az SAP és az E-conomic mutatták be legújabb fejlesztéseiket és jelentősebb projektjeiket.

A Maconomy ERP a professzionális szolgáltatócégek, mint például a marketing-kommunikációs ügynökségek, könyvvizsgáló- és adótanácsadó irodák, tanácsadó cégek, informatikai fejlesztőcégek, mérnöki- és tervezőirodák és K+F szervezetek iparágspecifikus, projektalapú integrált vállalatirányítási megoldása.

A rendezvényen a díjat annak az ERP szállítónak és ügyfelének ítélik meg évente, amelyet a független szakmai zsűri számos tényező alapján a legjobbnak ítélt. Ilyen paraméter például az ERP bevezetési projekt mérete és összetettsége, az előkészítettség, az ügyfél-közreműködés és természetesen a projekt idő- és költségkereteken belüli sikeres befejezése.

A Maconomy ERP rendszer, illetve az integrált People Planner grafikus erőforrás- és kapacitás tervező alkalmazás bevezetését Dánia egyik vezető tanácsadó cége, az Alectia (www.alectia.com) a korábban használt SAP rendszer helyett vezette be.

A Maconomy ERP megoldás kiválasztása során számunkra a használhatóság és a rugalmasság voltak a fő kritériumok. Működésünk alapját 700 munkatársunk idejének értékesítése képezi, ezért a munkaidő-ráfordítás rögzítésének felhasználóbarátnak, magától értetődőnek és könnyen használhatónak kellett lennie. A munkaidő-ráfordítás rögzítésének pontossága és könnyű elérhetősége mellett a projektmenedzsereink elvárták a valós idejű  projekt-nyereségesség kimutatást, a menedzsment pedig az egyes projektek gyors áttekintését szerette volna egyszerűen megtenni. A Maconomy ERP most mindezeket lehetővé teszi számunkra.” mondta el Heine Thorsgaard, az Alectia pénzügyi igazgatója.

A hazai piacon a Maconomy ERP rendszert a közelmúltban több meghatározó vezetési és mérnöki tanácsadó cégnél is bevezette a regionális disztribútor, a TRL Hungary Kft.

Egy ekkora méretű és komplexitású ERP projektet nem egyszerű sikeresen, az idő- és költségkeretek betartásával végrehajtani, azonban tapasztalataim szerint a Maconomy ERP iparágspecifikus megoldása és a saját bevezetési módszertanunk nagy segítséget jelent. A szolgáltató és projektalapú cégek számára nemcsak a bevezetés, hanem a működés során is a legjobb olyan megoldást választani, ami tökéletesen illeszkedik a működési modelljükhöz és nem igényel kompromisszumokat részükről.”  jelentette ki Trenger Csaba, a TRL Hungary Kft. ügyvezetője, aki több mint 70 sikeres ERP bevezetési projektet menedzselt az elmúlt húsz évben.

További információ és interjúkérelem: Stautz János: 06-20-343-1280, janos.stautz@trl.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr38249620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása