Lehet-e, szabad-e, kell-e?

Megpróbálok elindítani egy új cikksorozatot, amelyekben mindig 1 kérdésre keresem a választ, más oldalról megközelítve, remélem érdekes lesz.

A cikksorozat első kérdései:

 

Lehet-e telefonos support nélkül üzemeltetni ERP rendszert?

Szabad-e telefonos support nélkül üzemeltetni ERP rendszer?

Kell-e telefonos support nélkül üzemeltetni ERP rendszert?

 

 

Vajon ezeket a kérdéseket felteszik maguknak azok a cégvezetők, cég tulajdonosok, akik új ERP rendszer bevezetése előtt állnak. Kedves Hölgyeim és Uraim kérem tegyék fel maguknak.

 

Lehet-e telefonos support nélkül üzemeltetni ERP rendszert?

 

A válasz egyértelmű. Lehet!

 

De vajon szabad-e telefonos support nélkül üzemeltetni ERP rendszert? Itt már megoszlanak a válaszok. Az én személyes tapasztalatom az, hogy nem. Szerintem nincs olyan ERP rendszer ma Magyarországon, amelyet lehetne úgy üzemeltetni, hogy a rendszer „átadása” után teljesen magára hagyjuk a felhasználókat és oldajanak meg mindent a tanultak és a használati útmutatók alapján. Supportra szükség van, de sok rendszer-szolgáltató úgy tudja csak eladni a termékeit alacsony áron, hogy nem ad supportot a termék mellé, így viszont nagyon hamar ellenszenvessé válhat a termék a piacon, mert a felhasználók képtelenek megoldani akár apróbb problémákat is segítség nélkül. Szerintem mindenképpen vásároljanak supportot egy ERP rendszer mellé.

 

Kell-e telefonos support nélkül üzemeltetni ERP rendszert?

 

A válaszom az, hogy nem kell. Aki ERP rendszert akar üzemeltetni, használni, az gondoljon a jövőre is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr761305167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása