Magam magam

A mai cikk kilóg az eddigi sorból, mert teljesen magánjellegű blogbejegyzés lesz. Úgy döntöttem néha-néha a sok szakmaiság mellett elfér egy kis magánélet is. Most egyik kedvenc zenészemet szeretném nektek bemutatni. A neve Pajor Tamás.

 

Akik 30-as éveikben járnak, vagy azon túl, azoknak biztosan nem cseng idegenül a neve. Ő volt a Neurotic együttes frontembere. Tőle származnak azóta már szállóigévé lett mondatok, mint a "Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy". Igen-igen, ezt nem Geszti Péter találta ki. Az élete egy bizonyos szakaszáról film is készült, amit még gyakran el lehet kapni a Duna Tv-n (Rocktérítő).

 

Pajor Tamás weboldala: http://www.pajortamas.hu/

A weboldalán az önéletrajzában ilyen érdekes dolgokra is lehet bukkanni:

  • A fiatal előadót Müller Péter (Kontroll csoport, Sziámi, Sziget Fesztivál) karolta fel.
  • Pajor Tamás pályája azonban veszélyes irányba tartott -erre érzett rá többek között Xantus János filmrendező is, amikor elkezdte a később Rocktérítő címen bemutatott mozifilm forgatását.
  • Pajor Tamás megtérésével a Neurotic felbomlott és megalakult az Ámen.

 

Több részletet nem közlök, érdemes elolvasni a fenti weboldalon. A weboldalról letölthetőek különféle szerzeményei, némelyik ingyen, némelyekért némi pénzt kell fizetni - de megéri, nagyon ajánlom!

Egy legutóbbi nagyobb projektje pedig itt megnézhető (én a helyszínen követtem nyomon):

 

Megnézhető angolul is itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr992310354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása