Simonyi konferencia

Kaptam egy meghívót a Simonyi konferenciára, és mivel rátok is vonatkozik, így természetesen közzé teszem! Én sajnos nem tudok ott lenni, de ha valaki ír majd egy beszámolót, azt is szívesen leadom.

 

Szeretettel meghívjuk Önt, munkatársait és portálja minden kedves látogatóját a hagyományosan megrendezésre kerülő Simonyi Konferenciára!

 

A Simonyi Konferencia a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának legnagyobb szakmai eseménye, melyet a kar szakkollégiuma, a Simonyi Károly Szakkollégium rendez meg évente a szakterület jeles képviselőinek közreműködésével. Összegyűjtjük a legizgalmasabb témákat és a legígéretesebb újdonságokat, majd mindezt egy ingyenes, non-profit rendezvényként tárjuk az érdeklődők elé; nem csoda, hogy a résztvevők száma évről-évre növekszik.

 

Az idei előadások spektruma meglehetősen szélesnek ígérkezik mind téma, mind az előadók személyét illetően: meghívtuk Kőnig Tibort, a Microsoft mérnökét, hogy beszéljen a számítási felhő (cloud computing) lehetőségeiről, jövőjéről és a problémákra kínált megoldásokról.

 

Továbbá szó lesz a PLC-ktől és az autóelektronikától kezdve a nagyskálás virtualizáción át a mobilplatformokig és a 3D-filmek gyártási technológiájáig sok mindenről! Az előadásokat pedig az innovatív szakkollégistáinktól kezdve Dr. Joseph Regerig, a Fujitsu vezető mérnökéig megannyi tapasztalt vendégünk tartja majd.

 

A további előadások témái megtalálhatók a rendezvény honlapján a Programok menüpont alatt: http://konferencia.simonyi.bme.hu

 

A rendezvény ingyenes, de várjuk a részvevők regisztrációját, a résztvevő regisztráltak közt a konferencia végén egy Xbox-ot sorsolunk ki, amelyhez a szerencsés nyertes egy Kinectet is kap ajándékba! Jelentkezés: http://konferencia.simonyi.bme.hu/hu/register

 

Szeretettel várjuk a Simonyi Konferencián 2011. április 19-én 13 órától, a BME „I” épületében!

 

 

Ollram Zsombor D.

Sajtófelelős

Simonyi Konferencia 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr52816307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása