Vállalatirányításról közvetlenül - érthetően
Facebook
Linked In
Rss

Giller Tamás

screenshot_2020-04-10_at_11_57_30.png

Giller Tamás

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalat informatikai szolgáltatások területén: ERP, CRM, egyéb vállalati szoftverek bevezetése, tanácsadása, üzemeltetése.

Pénzügyi, üzleti és informatikai tudás!

Projektmenedzsment tapasztalat, NAV, ITIL szakvizsga!

Közel 10 év vezetői tapasztalat (COO, CFO, IT/IS).

A Piac & Profit valamint a Computerworld szakértő partnere.

ERP - múlt, jelen, jövő

csak-könyv_2.png

ERP - past, present, future

angol_könyv_reklám.png

A könyvemről

Kulcsár Tibor (Kulcs-Soft alapítója):

"Gratulálok a könyvedhez Tamás, nagyon jó volt! Még nem olvastam olyan könyvet az ERP-ről, amely ennyire szakszerű és olvasható lenne egyben. Annyira tetszik, hogy szeretném tananyaggá tenni a Kulcs-Soft-ban. Szeretnék 20 példányt rendelni belőle a kollégáim részére."

Hetyei József (Certified Management Consultant):

"A könyv stílusa kellemes, olvasmányos, jól érthető. A könyvben összefoglalt tapasztalatok hasznosak lehetnek mind az ERP rendszereket bevezető kkv-k, mind a számukra ilyen rendszereket szállító, azokat (bevezetés során és az után) támogató vállalatok számára."

Hoffer István (abas Magyarország ügyvezetője):

"A könyv második része, amely az ERP kiválasztásról és a bevezetéshez kapcsolódó projektről ad információkat, abszolút hiánypótló a magyar piacon. Én nagyon vártam már egy ilyen kiadványra."

Juhász Zsolt (rEVOLUTION Software Kft. ügyvezetője):

„Érdekes, olvasmányos, sok helyen visszaköszönnek az általam is hangoztatott gondolatok. A könyv végén nekem egy picit sok lett a kiegészítő téma, ez egy picit elviszi a fő téma súlyát. De örülök, hogy a könyv az ERP kérdés teljes szélességét felvállalja.”

Támogathatsz

Ha szeretnéd támogatni az ERPBLOG működését, akkor most megteheted.

Köszönöm, hogy támogattál!

Facebook

www.erpblog.hu

A nevem Giller Tamás. 2003 óta foglalkozom Informatikai Szolgáltatásokkal (ERP és CRM rendszerekkel). 2003 év elején közgazdászként diplomáztam a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán majd a Summit Autó Magyarország ZRt.-nél - a Summit Solutions nevű üzletágnál - kezdtem dolgozni, saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerekkel. Két év után 2004 év végétől kezdve közel 1 évet töltöttem Ausztráliában, ahol pénzügy menedzsmentet hallgattam. 2005-től projektvezető lettem a Summit Autó Magyarországnál. 2006-tól a Karádi Rendszerháznál dolgoztam Microsoft vállalati termékekkel (Navision, CRM). 2008 és 2015 között a DLM Solutions Kft. üzletágvezetője voltam. 2015 és 2020 között pedig egy mezőgazdasági informatikával foglalkozó startup (Gremon Systems Zrt.) pénzügyi igazgatója voltam. 2020 márciusától a Neo Property Services Zrt. pénzügyi feladataival foglalkozom. Szeretném megosztani veletek azokat a tapasztalataimat, amelyeket az informatika ezen speciális világában töltöttem, az elmúlt több mint 15 év során. Remélem a témák érdekesek lesznek és egy jó kis szakmai műhely alakul ki!

ITIL

 

Microsoft Business Solutions Specialist

specialist.png

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, vagy van egy jó ajánlatod számomra, akkor ne habozz, írj nekem!

tamas.giller@gmail.com

Search Clear

Friss topikok

Kiemelt partnerek

PP.jpg

Computerworld.gif

Partnerek

Bridge.pngdlm_1.pngk2d.png

xapt.pngkaradi_1.pngdyntell.png

kulcs.png 

ggx.png

abas.png  

2_2.png

 

  

KRONOS.jpg

 

 

weblogo.png

  

  

uj_SAP_logo.jpg

 

SymbolTechLogoNEW_240x240.png

 

llp_logo_standardcolour_clear_background.png

 

      UNIT4_logo_VT-SOFT.png

 

ifs_logo_180.png

 

TRL_logo_cegnevvel2.png

 

Blogról

2010.08.21. 15:31

A www.erpblog.hu a vállalatirányításról szól, az informatikáról, projektmenedzsmentről, üzleti alkalmazásokról, tehát az informatikai szolgáltatásokról. A blogot 2009 augusztusában kezdtem el írni azzal a céllal, hogy legyen egy független szakértői portál, ahol megvitathatjuk a különböző ERP rendszerekkel kapcsolatos kérdéseket, irányokat, célokat és tudjunk örülni egymás sikereinek is. Azóta az élet, a munkám, a látogatók, a barátok, ismerősök, partner cégek folyamatosan biztosítják az új ötleteket, hogy milyen irányba menjen a blog. A blogon az írások mellett működik egy ERP KERESŐ funkció is, itt.

A blogot jelenleg egyedül szerkesztem szabadidőmben, a nevem Giller Tamás (ha érdekel, hogy ki vagyok, akkor kattints ide). A blogolás számomra egy hobbi, kikapcsolódás, értékteremtés. Nem ebből élek, nem ez a munkám, de megpróbálok hétről-hétre érdekes tartalommal, cikkekkel, interjúkkal megjelenni.

Természetesen szívesen építek kapcsolatokat is, várom mindazon szakemberek jelentkezését, akik ehhez a munkához hozzá szeretnének járulni, vagy éppen úgy gondolják, hogy tudnánk együtt dolgozni, együtt értéket teremteni, akár a blogon kívül is!

Csatlakozhatsz facebook csoportomhoz itt. Ha pedig számodra még új a téma, de érdekel, akkor kezd itt az olvasást és itt.

Üdvözlettel

erpblog_előlap_javított.jpg

A blogon szerepel ún. AFFILIATE jellegű reklám, emiatt a blogot a GGX Stúdió Kft. kezeli, üzemelteti, amelynek 100%-ban tulajdonosa vagyok. A cég adatai a következők:

GGX Stúdió Kft.
4400 Nyíregyháza
Nád utca 31-47 „H” lp. Fsz/2.
Adószám: 23557390-1-15
Cégjegyzékszám: 15-09-078343
(Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság)

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr455469733