ERP - múlt, jelen, jövő

2014. februárjában jelent meg önálló szakkönyvem ERP - múlt, jelen, jövő címmel. A könyv a körültekintő kiválasztás, sikeres bevezetés, hatékony üzemeltetés alcímet kapta. A könyv azoknak szól, akik éppen vállalatirányítási rendszer bevezetését tervezik, és szeretnének többet tudni a lehetséges buktatókról. Azoknak, akik úgy érzik, hogy segítségre, iránymutatásra van szükségük, hogy biztosan sikeres projektet tudhassanak maguk mögött. Vagy egyszerűen csak érdekli őket az ERP rendszerek világa. Ebben a könyvben összefoglaltam mindazokat a tapasztalatokat, információkat, tanácsokat, segítségeket, amelyeket megfontolva nagyobb biztonsággal vághatnak bele egy komplex és integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésébe.. A könyvben nincs egyetlen reklám, nem buzdítok senkit arra, hogy vásároljon ilyen vagy olyan vállalatirányítási rendszert. A könyv megírásának célja, hogy segítséget nyújtsak ahhoz, hogy milyen módon érdemes belevágni egy ERP bevezetési projektbe és hogyan nem. Bízom benne, hogy tanácsaim valóban hasznosak lesznek az Olvasó számára.

A könyv kapható a kiadó webshopjában. A képre kattintva a webshopban találod magad :)!

2_3.png

Megvásárolható a Libri webshopjában is. A képre kattintva a webshopban találod magad :)!

1_2.png

Illetve megásárolható a bookline.hu oldalon is.

1_3.png

A könyv angol fordítása már zajlik így hamarosan az Amazon-on is megvásárolható lesz e-book formájában Kindle olvasókhoz. Valamint tervezem a hangoskönyvként történő megjelentetését is.

A könyvről már több szakértő elmondta véleményét:

Kulcsár Tibor (Kulcs-Soft alapítója):

"Gratulálok a könyvedhez Tamás, nagyon jó volt! Még nem olvastam olyan könyvet az ERP-ről, amely ennyire szakszerű és olvasható lenne egyben. Annyira tetszik, hogy szeretném tananyaggá tenni a Kulcs-Soft-ban. Szeretnék 20 példányt rendelni belőle a kollégáim részére."

Hetyei József (Certified Management Consultant):

"A könyv stílusa kellemes, olvasmányos, jól érthető. A könyvben összefoglalt tapasztalatok hasznosak lehetnek mind az ERP rendszereket bevezető kkv-k, mind a számukra ilyen rendszereket szállító, azokat (bevezetés során és az után) támogató vállalatok számára."

Hoffer István (abas Magyarország ügyvezetője):

"A könyv második része, amely az ERP kiválasztásról és a bevetéshez kapcsolódó projektről ad információkat, abszolút hiánypótló a magyar piacon. Én nagyon vártam már egy ilyen kiadványra."

Valamint több írás is megjelent róla:

letöltés.jpg Computerworld magazinban egy rövid könyvajánlót olvashattok róla.
1_39.jpg minuszos.hu portálon pedig egy interjút velem.

 

A KELLO oldalán is megtaláljátok a könyvet!

Aki esetleg dedikáltatni szeretné az nyugodtan keressen meg és találunk rá alkalmat!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr986043414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása