abas XII. vevőfórum

Az alábbiakban az abas sajtóinformációját olvashatjátok, mivel az idei vevőfórumon nem tudtam személyesen ott lenni.

Ahol a munka és barátság kiválóan megfér egymás mellett

Több mint egy évtizedes ERP bevezetési tapasztalattal a hátunk mögött jól tudjuk, hogy az üzleti életben hatalmas szerepe van az emberi kapcsolatoknak. Nincs olyan szoftver vagy bevezetési módszertan, ami kiváltaná a személyes kontaktust, a másik fél rezgéseinek, preferenciáinak, attitűdjeinek megismerését. Az abas Magyarországnál ezért is kitüntetett figyelmet fordítunk ügyfeleink megismerésére, ami a kezdeti időszakban a Workshopkon, majd a partneri viszony kialakulása után az abas Vevőfórumokon folytatódik. Történik mindez 12 éve folyamatosan, jó hangulatban évente egyszer a hagyományos abas Vevőforumokon, ahol a szakmát és kikapcsolódást összehangolva kellemes három napot töltünk el a Balaton partján.

XII_abas_Vevőfórum.jpg

Az abas Magyarország hagyományainak megfelelően 2014-ben is megszerveztük a partnereink körében nagy népszerűségnek örvendő abas Vevőfórumot, melynek immáron 12. alkalommal adott otthont a festői szépségű Balaton-parti település, Balatonlelle. A június 5-7 között megtartott eseményt gondos, több hetes, sőt hónapos készülődés előzte meg. Az első napon a szállások elfoglalását követően ismerkedési estet tartottunk, ahol az abas partnercégek annyira egymásra találtak, hogy az esti program fergeteges karaoke partyba csapott át! Pár órára mindenkinek sikerült felszabadultan lazítani – már ezzel is elérte egyik célját rendezvényünk.

A Vevőfórum „munkásabb” része péntek reggel kezdődött: az egymást követő előadások során a partnercégek képviselői megismerhették az abas Business Suite újdonságait, illetve fontos szakmai háttér információkat kaphattak a magyar KKV piac jelen helyzetéről. A rendezvényt Hoffer István az InterJNet Kft. – abas Magyarország tulajdonos-ügyvezetője nyitotta meg, aki beszámolt az abas Magyarország piaci helyzetéről, ismertette az abas fejlődési irányait, célkitűzéseit, beszámolt a magyar KKV trendekről, érdekességekről. Az ABAS AG képviseletében Peter Forscht, az ABAS AG tulajdonosa és Alexander Schwarz az ABAS AG International Project Coordinatora is részt vett az eseményen, utóbbi szemléletes előadásában mutatta meg az abas innovációit. A nap folyamán az abas Magyarország kollégái szakterületenként mutatták be az abas Business Suite új funkcióit, eszközeit, a délutáni nyílt Workshopon a résztvevők személyes tanácsadás keretén belül juthattak még részletesebb, a cégüket érintő információkhoz. Vendégelőadónk Kokas Tamás, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal Beszállítói Osztály Befektetésösztönzési Főosztály osztályvezetője kormányzati oldalról mutatta be a magyarországi KKV-k beszállítói lehetőségeit és jövőképét, majd az Üzleti Randi Klub kínálta kapcsolatépítési lehetőségekkel ismerkedhettek meg a vevőfórumra ellátogató cégvezetők és munkatársaik.

A szakmai programok után sárkányok ereszkedtek a Balaton vizére és kezdetét vette az I. abas Sárkányhajó verseny, amelyen négy csapat mérte össze erejét és szervezettségét. Örömmel láttuk, hogy az abas felhasználók nem csak munkájukban, de a sportban is képesek összehangoltan és hatékonyan működni, és ahogyan azt a valós életben is teszik, az abas munkatársaival vált vállnak vetve együtt küzdeni a sikerért. A verseny izgalmas volt, mindenki élvezte a megmérettetést, melyet végül a DragonWagon csapata nyert meg. Gratulálunk nekik!

I. abas Sárkányhajó.jpg

A nap további része könnyed szórakozással, ízletes vacsorával, borkóstolóval, kellemes zenés esttel telt.

A Vevőfórum harmadik napjára nagyon jó csapat jött össze, a délelőtti szakmai előadásokat követő ebéd során tapintható volt a csüggedtség és a maradni akarás. A rendezvényzárást követően mindenki élményekkel gazdagodva, jólesően dőlt hátra a Balaton partján és búcsúzott el a XII. abas Vevőfórumtól – többen már azt kérdezgették, hogy mikor lesz a jövő évi rendezvény…

Köszönjük partnereink töretlen bizalmát, a felejthetetlen, jókedvű három napot! Jövőre ismét találkozunk a XIII. abas Vevőrumon!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr66304033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása