Rövid hírek a nyár végére

PP_piacesprofit2piros alap.jpg

A Piac&Profit is konferenciát szervez az ősszel (szeptember 11.-én) a kisvállalatoknak, ez lesz a KKV-AKADÉMIA második rendezvénye. A konferenciáról itt olvashattok. A téma:

Megszerezni egy biztos beszállítói pozíciót egy multinál szinte álomszerű. De nem csak multikkal lehet beszállítói kapcsolatot létesíteni. Hazai kis és középvállalatok is keresnek beszállítói partnereket, egyszerre lehetünk beszállítók és beszállítókat foglalkoztatók is. A kkv-k előszeretettel tömörülnek beszállítói klaszterekbe, így „globalizálódnak”, koncentrálják együttműködéssel erőiket, erősítik versenyképességüket.

Ha érdekli, hogyan lehet nagyobb biztonságot elérni a beszállítói és beszállítást foglalkoztatói pozíciókkal, hogyan csinálják mások, minek kell megfelelni, hogy bekerüljünk egy nagyobb vagy kisebb vállalat, klaszter rendszerébe, hogyan építsünk magunk hálózatot, jöjjön el a KKV-AKADÉMIA e témájú konzultációjára, s vegye át a tapasztalatokkal rendelkezők tudását.

ERP kapcsolat is lesz a konferencián, mert az abas ügyvezetője Hoffer István is tart előadást:

Ne féljünk az ERP-től!
10 nyomós érv arról, miként szolgálja az ERP-rendszer a beszállítóvá válást.

Előadó: Hoffer István ügyvezető igazgató, InterJnet Kft., mint a hazai ABAS ERP szakértője

___________________________________________________________________________________________

abas.png

Ha már abas, akkor a vevőfórumukról, amiről idén sajnos lemaradtam itt nézhettek meg videókat. A tavalyi beszámolómat pedig itt olvashatjátok a rendezvényükről.

____________________________________________________________________________________________

UNIT4_logo_VT-SOFT_WEB_X10_REV.png

A UNIT4-nál megkétszerezik az innovációs erőforrásokat, mivel a CLOUD alapú ERP bevételek (SaaS) 40%-al haladják meg a licensz árbevételeket.

Modernizációs törekvéseik keretében és az ügyfelek számára nyújtott minőségi szolgáltatások érdekében a vállalatok a világ minden táján igyekeznek minél szélesebb körben alkalmazni a 4 legfontosabb technológiai trend, a Közösségi, a Mobil, az Üzleti Analitikai és a Cloud technológiák jegyében született megoldásokat. E trendek tükrében a UNIT4 már jelentős beruházásokat hajtott végre azért, hogy megalkothassa újgenerációs üzleti szoftvereit – ennek legfrissebb példája az Agresso ERP rendszer legújabb verziója – és újabb innovációs megoldásokkal ruházza fel a FinancialForce.com-ot, a Salesforce1 platform vezető Cloud ERP megoldását.

A korábbi sikerekre alapozva a UNIT4 megnöveli az újgenerációs ERP megoldások fejlesztésére fordítható K+F kapacitásait annak érdekében, hogy képes legyen pontosan előre jelezni és kielégíteni a vállalati szoftverfelhasználók igényeit és kiterjessze iparág-specifikus szoftveres szolgáltatásainak körét többek között az oktatás, a szakértői szolgáltatások, a non-profit, a nagykereskedelem, a számvitel/könyvelés és a közszolgáltató szektorokra is.

Sajnos a kapacitás bővítés nem Magyarországon, hanem Lengyelországban és Spanyolországban valósul meg.

„A vállalati szoftverpiac történelmi fordulópont előtt áll” – mondta José Duarte, a UNIT4 Vezérigazgatója. „Új technológiák és üzleti modellek jelentek meg, amelyek meghatározzák, kik maradhatnak az élen a jövő üzleti szoftverpiacán. Jelenlegi és jövőbeli fejlesztéseink jelzik elhivatottságunkat aziránt, hogy erős alapokon nyugvó jövőt biztosíthassunk ügyfeleinknek, partnereinknek és munkatársainknak.

_____________________________________________________________________________________________

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr396637133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása