Vége...

Mint azt látjátok az elmúlt időszakban visszább vettem a cikkek írásából, nem tudtam annyi időt szánni a blog írásra, mint amennyit szerettem volna, úgyhogy hivatalosan is lezárom ezt az időszakot, valószínűleg nem fogok több cikket ezen a platformon megjeleníteni.

Az ERP, CRM és informatikai témák továbbra is érdekelnek, ha felkérnek egy-egy cikk megírására azokat valószínűleg meg fogom írni, de már nem ezen a platformon fog megjelenni. A blog tovább üzemel, a rengeteg cikk és háttéranyag továbbra is elérhető lesz mindenki számára.

Aki a könyvemet szeretné elolvasni ERP témában, az három módon is megteheti:

1. Megvásárolhatja a könyvemet magyarul, online, papíros formában.

2. Megvásárolhatja a könyvemet magyarul, online, e-book formában.

3. Megvásárolhatja a könyvemet angolul, online, e-book formában.

Aki kapcsolatba szeretne lépni velem az a LinkedIn-en keresztül megteheti.

Ha úgy érzed, hogy a blogot és annak tartalmát szeretnéd tovább építeni, akkor ne tartsd magadban ezt a gondolatot, keress bátran és kitaláljuk, hogy hogyan lehetsz te az új ERPBLOG szakértő :)!

Minden jót!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr215602434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása