Miért kell az ERP?
Miért is kell nekem ERP-t használni?

cropped-image-of-businessman-using-mobile-phone-pjcemwy.jpgSzámos oka lehet annak, hogy Önnek ERP (magyarul: vállalatirányítási rendszer) lehet szüksége, amelyekből felsorolunk az alábbiakban párat, de a legfontosabb az hogy érezze a szervezettség átláthatóság és kiszámíthatóság igényét! Ha ez megvan Önben vagy a vállalatában akkor az, hogy gyorsabb és pontosabb az Ön és a munkatársai munkája az már csak hab a tortán.

Rendszerezettebb adatok: Minden adata egy helyen van, mindenki ugyanabból a forrásból dolgozik és ugyanoda „teszi vissza” munkáját… Nincsennek lokális nem frissített Excelek amik hibás döntésekhez vezetnek.

Gyorsabb Munkavégzés: Egy kiadott ajánlat pár kattintással frissíthető egy alapanyagár változásakor, a rendelések azonnal és pontosan visszaigazolhatóak. Azokból gyorsan gyártás indítható, a gyártásokhoz anyag beszerezhető… Természetesen az elkészült termékek azonnal szállítólevélre rakhatóak és számlázhatóak.

Nincs gépelés: nem kell bepötyögni aza ajánlatot, azután meg ha rendelést, majd szállítólevelet és számlát se… Csak egyszer viszem be az adatot és akkor is csak kiválasztom a lehetősségeim közül nem pedig begépelem! Onnantól már csak pár kattintással „átforgatom” a következő elembe a felvitt adatokat.

Irányíthatok nem csak követek: Egy jó ERP rendszer lehetőséget ad nekem arra, hogy nem csak utólag tudjam meg mi történt, hanem tervezni tudjam az mi történjen…

Hol van, mennyi van?: Ha többször is előfordul, hogy nem tudják hol van az anyag, vagy hogy mennyi van belőle és keresgetéssel számolgatással telik az idő akkor biztosan ERP rendszerre van szüksége.

 

ERP-Blog
2022

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr8817957700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása