Bitrix24 / Office42

Az Office 42 közreműködésével már magyar nyelven is elérhető a Bitrix24 rendszer. Varga Zoltántól - az Office 42 ügyvezetőjétől - kaptam néhány képernyőképet és egy rövid bemutatót a rendszerről.

A Bitrix24 egy teljesen új megközelítésű, egyszerűen alkalmazható, teljes funkcionalitású vállalatirányítási, ügymenet kezelési / ERP, és ügyfélkapcsolat kezelési / CRM rendszer. Elsősorban kis-, és középvállalkozások számára, mely összehangolható más szoftverekkel, rendszerekkel így biztosítva vállalkozás hatékony, gördülékeny működését.

A Bitrix24 alapú vállalati keretrendszer több mint 25 olyan vezetői, ügyviteli, feladatkezelési, projektmenedzsment, HR, és ügyfélkapcsolat kezelési funkcióval bír, ami segíti a hatékony céges munkát. A rendszer több olyan modulból álló szoftvercsomag, mely integrált módon összefogja a vállalkozás működésnek részfolyamatait, de a modulok integrációja lehetővé teszi a vállalat különböző részlegeinek teljes mértékű együttműködését.

08_1.jpg

A rendszer teljes funkcionalitású fő moduljai mellett, mint a vállalati közösségi intranet, az ügyfélkapcsolat menedzsment és a humán erőforrás tökéletes felületet biztosít közösségi környezetben a közös munkához, akár munkacsoportok kialakításával is. A céges kommunikációt beépített üzenetküldő rendszer biztosítja, mely elérhető mind az intranet, és az extranet tagjai részére is. A rendszer természetesen asztali gépen és mobil alkalmazáson keresztül is használható. Legismertebb partnereik közé tartozik a Samsung, a Xerox, a Vogue, a Gazprom, a Volkswagen, a KIA és a PC Magazine.

Aki személyesen is szeretné megismerni a rendszert az 2014. november 27.-én 15:00 és 17:30 között megteheti (regisztráció az Office 42 oldalon). Biztos érdekes lesz, hiszen elég ritkák az ilyen "social - collaboration" funkciókkal rendelkező ERP rendszerek.

28_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr266876947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása