Mégsincs vége, avagy folytatjuk! :)

Mégsincs vége avagy folytatjuk!

Idén szeptembertől folytatódik a blog, kicsit más köntösben és más szerzővel. Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával tervezünk, fejlesztünk és gyártunk kábeleket, kábelkötegeket, elektronikai és mechatronikai rendszereket, az ipari elektronika, a védelmi ipar, az orvosdiagnosztika és a járműipar területén.

Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk – olyan nagy nevek mellett, mint a Continental vagy a Festo – Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk.

Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Macher Judit

 

Bízom benne,  hogy sok érdekes témát és izgalmas kérdéseket tudunk itt a blogon megvitatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr8916213672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása