Bridge Budapest

Biztos sokan hallottatok már a Bridge Budapestről, de akik esetleg még nem, azoknak szeretném bemutatni őket. A Logmein, a Prezi és a Ustream együttműködése révén létrejött szervezet fő célja, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal munkahelyeket teremtsenek, globális üzleti megoldásokat fejlesszenek. Céljuk, hogy a hasonló sikertörténetek minél szélesebb körben megismerjék az emberek és így pozitív változások történjenek Magyarországon. Ugye a fenti három cég mind magyar vonatkozású, vagy kizárólag magyar alapítású vagy magyarok is részt vettek az alapításában. Az Egyesület nonprofit, és az alapító cégek finanszírozzák a működését. A Bridge Budapest elnöke Árvai Péter, a Prezi társalapítója és CEO-ja, a Bridge Budapest ügyvezetője pedig Pistyur Veronika, akit a tévéből biztosan sokan ismertek.

Céljaik elérésében az is sokat segít nekik, hogy ösztöndíjat ajánlanak tehetséges magyar fiataloknak. Úgyhogy, amennyiben szeretnél a fenti cégek valamelyikénél egy gyakornoki állást, akkor jelentkezz hozzájuk itt. Bevallom még az én fejemben is megfordult, hogy jelentkezzek :). Az alapító hármas csapathoz egyébként már az NNG is csatlakozott.

Nemcsak friss diplomásokat várnak, de újságírókat, bloggereket is, akik megosztják az információkat a magyar emberekkel. Erre a programra én is jelentkeztem, hátha ez egy kitűnő együttműködés kezdete lesz. Ehhez a jelentkezéshez készítettem el a következő prezit.

A programot ajánlom minden frissdiplomás, pályakezdő figyelmébe, akiket érdekel az informatika, a startupok világa! www.bridgebudapest.org

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr516023824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giller Tamás 2014.05.01. 22:53:56

Pénteken voltam is a Ustream irodában egy megbeszélésen, hogy hogyan tudnánk együttműködni a hazai startup világgal. Bízom benne, hogy hamarosan érdekes interjúkat, háttérinformációkat oszhatok meg veletek!
süti beállítások módosítása