Elmúltam 1 éves

Úgy rohan az idő, hogy észre se vettem, hogy az ERP - BLOG betöltötte az 1 évet. Az első írást a http://erp-blog.blog.hu oldalon 2009. augusztus 3-án írtam. Az első cikkem a Tanácsadás hatékony formáiról szólt. Az elmúlt 1 év minden szempontból szinte csak jókat hozott. A blogon egyre több látogatót köszönthetek minden csütörtökön (általában ekkor jelenik meg mindig új cikk), és a hozzászólások száma is megszaporodott, bár örülnék neki, ha még többen kommentelnének és osztanák meg véleményüket egy-egy témában.

Tudom, hogy az ERP és CRM téma csak bizonyos rétegeket érint és a hazai szakmai olvasók száma nem túl széles, de bízom benne, hogy egyre több vállalkozás döntéshozója felismeri, hogy az informatika nem az elhanyagolható üzletágak közé, hanem a jövőbe történő befektetés alapköveként fogható fel. Így egyre többen fognak érdeklődni az üzleti-informatika iránt. Én azon leszek, hogy a témát népszerűsítsem.

A 2010-es év egyik legnagyobb elismerése az ERP - BLOG számára az, hogy egy, a személyemet nem ismerő informatikai vállalkozás a honlapján az én cikkemből vett idézettel próbálja felhívni ügyfelei és leendő ügyfelei figyelmét arra, hogy az informatika egy befektetési lehetőség a túlélés érdekében. A www.autoszektor.hu márkakereskedéseknek szóló hírportálon cégvezetés témakörében megjelent egy cikkem a Válság témakörében. Ebben a cikkben leírtam egy érdekes mondatot, ami az ERP - BLOG mottója is lehetne, a mondat a következő volt:

"Az én véleményem az, hogy válság idején csak úgy lehet hosszú távon túlélni, ha befektetünk a jövőbe, hogy majd a válság végével megerősödve, újult erővel tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat az ügyfeleinknek - és ez minden üzletre, üzletágra igaz."

A fenti mondat megjelent a Megasoft Kft. weboldalán is. A felfedezést teljesen véletlenül tette az egyik kollégám. Örülök.

Azt hiszem egy új kezdeményezést, egy új blogot, ami mögött szinte semmilyen anyagi forrás nem áll, viszonylag nehéz reklámozni, hogy eljusson a célközönséghez. Egy rétegblog esetén, mint amilyen az ERP - BLOG is, azt hiszem még nehezebb a helyzet. De ezeket az apró sikereket nagy örömként élem meg.

A jövőben szeretnék lehetőséget adni olyan kezdő szakembereknek, akik még csak szárnyaikat bontogatják ezen a területen. Aki affinistást érez rá, és van jó témája, akár saját tapasztalata, amit megosztana a blog olvasóival, akkor írjon róla egy cikket én pedig szívesen megjelentetem az ERP - BLOG hasábjain.

Várom a jelentkezőket és az írásokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr712255360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pulykakakas · http://www.pulykakakas.hu/b/ 2010.09.16. 15:15:57

Gratulálok a születésnaphoz! (Ha későn szólsz, akkor a gratuláció is késik.)

Még további jó cikkeket kívánok neked és magunknak.
süti beállítások módosítása