Könyvajánló: ERP rendszerek Magyarországon a 21. században

Könyvajánló rovatot indítok. Informatikai, vállalatirányítási, cégvezetési és egyéb témában is szeretnék könyveket összeválogatni. Remélem kedvet kaptok a szakmai könyvek olvasásához.

Kezdjük is egy alapművel. Tavaly jelent meg a Computerbooks kiadó gondozásában a második kiadása az ERP RENDSZEREK MAGYARORSZÁGON A 21. SZÁZADBAN című könyvnek.

Akit érdekel a hazai ERP piac, tudni akarja, hogy milyen vállalatirányítási rendszerek érhetőek el a piacon, azok mindenképpen tanulmányozzák át a könyvet. Érdekes információk a rendszerekről (természetesen marketing anyagnak is kiváló egy-egy fejezet), a szolgáltatókról. A könyv ugyan nem tesz összehasonlításokat az egyes rendszerek és szolgáltatók között, de az olvasónak ez már nagyon egyszerű, hiszen az összes rendszer leírása, bemutatója ugyanarra a mintára íródott.

A könyv elején nagyon jó elméleti áttekintés olvasható az ERP rendszerekről, magáról a vállalatirányításról. Kezdő szakembereknek kifejezetten ajánlom!

A könyvben olvashattok az SAP, iScala, IFS, K2D, Libra, Oracle és a sERPa rendszerekről is.

A könyv szerkesztője Hetyei József.

Aki figyelmesen olvassa a könyvet az az én nevemmel is találkozhat.

Mindenkinek tanulságos időtöltést kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr812351645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giller Tamás 2019.11.06. 12:44:09

Sajnos nem tudom. Google keresés. A kiadó a Computer Books volt, esetleg meg kell keresni a kiadót közvetlenül.
süti beállítások módosítása