IT menedzsment

Ajánlom mindenki figyelmébe a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán ősszel induló IT MENEDZSMENT posztgraduális képzést. Azok figyelmébe ajánlom, akik:

  • egyetemi vagy főiskolai végzettséggel (gazdaságtudományi, illetve informatikai vagy műszaki területen szerzett diplomával és lehetőség szerint néhány éves gyakorlattal, vagy bármilyen egyetemi, főiskolai diplomával és IKT gyakorlattal) rendelkeznek
  • valamint kedvet éreznek arra, hogy egy új, jelentős mértékben hiánypótló képzettséget szerezzenek meg, és egy új, komoly kihívást jelentő feladatkörben tevékenykedjenek.

Egy kis ízelítő a képzésről:

"Az információs és kommunikációs technológia (IKT) által kínált lehetőségek kihasználása a sikeres vezetés egyik kiemelkedően fontos eszköze mind a vállalati, pénzintézeti, mind pedig a kormányzati szektorban. IKT nélkül nem beszélhetünk hatékony működésről. Az erőforrások tervezése, kihasználásának biztosítása, a döntés-előkészítés, a szervezeti célok meghatározása, megvalósulásuk kontrollja, a szervezeti teljesítmények mérése, a szervezeti tudás integrálása és szétosztása, az ügyfélelvárások és szokások pontos megismerése és testreszabott szolgáltatások kialakítása, ügyfélbarát, tér- és idő korlátok nélküli elektronikus ügyintézés, a távmunka, távtanulás/távoktatás is igénylik az IKT-t. Az IKT alkalmazása révén elérthető előnyök realizálása ugyanakkor számos jelentős feladat folyamatos, eredményes menedzselését, koordinálását is igényli, különben a realizáció elmarad. E feladatok elvégzéséhez olyan jól képzett, felkészült vezetőkre van szükség, akik átlátják és megfelelően irányítják az IKT és a vezetés vala¬mennyi stratégiai és operatív feladatát, területét. Az IT menedzsment szakirány célja olyan szakemberek felkészítése, akik kiválóan alkalmasak ezekre a feladatokra, s akik így nagyon fontosak lesznek a vállalatok, pénzintézetek és további szervezetek számára."

Szakvezető: Hetyei József

Akit bővebben érdekel az kattintson ide: http://tovabb.bkf.hu/szakiranyu-tovabbkepzesek/it-menedzsment

Ajánlom!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr74618093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása