Cikk a Budapest Business Journal magazinban

Múlt héten az a megtiszteltetés ért, hogy a Budapest Business Journaltól (www.bbj.hu) Balla Zsolt egy pár perces interjút készített velem az ERP piac elmúlt 10 évéről. Az általa írt cikk remek összefoglalót ad az ERP piacról, és büszke vagyok rá, hogy a nevem olyan szakemberekkel szerepel egy lapon, mint Biber Attila (Application Director - ORACLE) és Ablonczy Balázs (Ügyvezető igazgató, CEO - SAP). A cikk a magazinban jelent meg - lehet, hogy később online is megjelenik -, de a képre kattinva nagyban is megtekinthető és elolvasható (a cikk angolul jelent meg):

__________________________________________________________________________________

Last week I had the honor of being interviewed by Mr. Zsolt Balla from Budapest Business Journal (www.bbj.hu) about the past 10 years of the ERP market. The article is an excellent summary of the ERP market, and I am proud that my name is included on a page with professionals like Mr. Attila Biber (Application Director - ORACLE) and Mr. Balázs Ablonczy (Managing Director, CEO - SAP). This article appeared in the magazine - might also appear online later - but click on the image below and the article can be viewed and read in a much higher format:

BBJ_resize2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr74754225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása