Vállalatirányításról közvetlenül - érthetően
Facebook
Linked In
Rss

Giller Tamás

COM_6565+800.jpg

Forrás: Computerworld

Fotó: Rózsa Zsuzsanna

Giller Tamás

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat informatikai szolgáltatások területén: ERP, CRM, egyéb vállalati szoftverek bevezetése, tanácsadása, üzemeltetése.

Pénzügyi, üzleti és informatikai tudás!

Projektmenedzsment tapasztalat, NAV, ITIL szakvizsga!

Több mint 5 év vezetői tapasztalat (CFO, IT/IS).

A Piac & Profit valamint a Computerworld szakértő partnere.

ERP - múlt, jelen, jövő

csak-könyv_2.png

ERP - past, present, future

angol_könyv_reklám.png

A könyvemről

Kulcsár Tibor (Kulcs-Soft alapítója):

"Gratulálok a könyvedhez Tamás, nagyon jó volt! Még nem olvastam olyan könyvet az ERP-ről, amely ennyire szakszerű és olvasható lenne egyben. Annyira tetszik, hogy szeretném tananyaggá tenni a Kulcs-Soft-ban. Szeretnék 20 példányt rendelni belőle a kollégáim részére."

Hetyei József (Certified Management Consultant):

"A könyv stílusa kellemes, olvasmányos, jól érthető. A könyvben összefoglalt tapasztalatok hasznosak lehetnek mind az ERP rendszereket bevezető kkv-k, mind a számukra ilyen rendszereket szállító, azokat (bevezetés során és az után) támogató vállalatok számára."

Hoffer István (abas Magyarország ügyvezetője):

"A könyv második része, amely az ERP kiválasztásról és a bevezetéshez kapcsolódó projektről ad információkat, abszolút hiánypótló a magyar piacon. Én nagyon vártam már egy ilyen kiadványra."

Juhász Zsolt (rEVOLUTION Software Kft. ügyvezetője):

„Érdekes, olvasmányos, sok helyen visszaköszönnek az általam is hangoztatott gondolatok. A könyv végén nekem egy picit sok lett a kiegészítő téma, ez egy picit elviszi a fő téma súlyát. De örülök, hogy a könyv az ERP kérdés teljes szélességét felvállalja.”

Támogathatsz

Ha szeretnéd támogatni az ERPBLOG működését, akkor most megteheted.

Köszönöm, hogy támogattál!

Facebook

www.erpblog.hu

A nevem Giller Tamás. 2003 óta foglalkozom Informatikai Szolgáltatásokkal (ERP és CRM rendszerekkel). 2003 év elején közgazdászként diplomáztam a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán majd a Summit Autó Magyarország ZRt.-nél - a Summit Solutions nevű üzletágnál - kezdtem dolgozni, saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerekkel. Két év után 2004 év végétől kezdve közel 1 évet töltöttem Ausztráliában, ahol pénzügy menedzsmentet hallgattam. 2005-től projektvezető lettem a Summit Autó Magyarországnál. 2006-tól a Karádi Rendszerháznál dolgoztam Microsoft vállalati termékekkel (Navision, CRM). 2008 és 2015 között a DLM Solutions Kft. üzletágvezetője voltam. Azóta pedig egy mezőgazdasági informatikával foglalkozó startup (Gremon Systems Zrt.) pénzügyi igazgatója vagyok. Szeretném megosztani veletek azokat a tapasztalataimat, amelyeket az informatika ezen speciális világában töltöttem, az elmúlt több mint 10 év során. Remélem a témák érdekesek lesznek és egy jó kis szakmai műhely alakul ki!

ITIL

 

Microsoft Business Solutions Specialist

specialist.png

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, vagy van egy jó ajánlatod számomra, akkor ne habozz, írj nekem!

tamas.giller@gmail.com

Search Clear

Friss topikok

Kiemelt partnerek

PP.jpg

Computerworld.gif

Partnerek

Bridge.pngdlm_1.pngk2d.png

xapt.pngkaradi_1.pngdyntell.png

kulcs.png 

ggx.png

abas.png  

2_2.png

 

  

KRONOS.jpg

 

 

weblogo.png

  

  

uj_SAP_logo.jpg

 

SymbolTechLogoNEW_240x240.png

 

llp_logo_standardcolour_clear_background.png

 

      UNIT4_logo_VT-SOFT.png

 

ifs_logo_180.png

 

TRL_logo_cegnevvel2.png

 

Giller Tamás

2010.08.21. 21:52

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy ellátogattál a blogomra és bízom benne, hogy rendszeres látogatója is maradsz.

COM_6565+72.jpgA nevem Giller Tamás és több, mint 10 éve foglalkozom vállalatirányítási rendszerekkel (ERP), ügyfélkapcsolati rendszerekkel (CRM) és egyéb vállalati (enterprise) szoftver megoldásokkal. Az elmúlt évek során nagyon sok tapasztalatot szereztem projektmenedzsment, incidens- és változásmenedzsment területeken is. A 10 év alatt közel 100 rendszer bevezetésében vettem részt. Korábban hosszú évekig (7) a DLM Solutions Kft. üzletágvezetője voltam, ahol ERP, CRM és egyéb informatikai szolgáltatások tervezésével, értékesítésével és bevezetésével foglalkoztam, most pedig a Gremon Systems Zrt. pénzügyi igazgatója vagyok. A Gremon Systems Zrt. elsősorban mezőgazdasági vállalkozások digitalizálásával foglalkozik, az én feladatom pedig a cég teljes pénzügyi adminisztrációja mellett az informatikai szolgáltatások terén szerzett tapasztalataim hasznosítása is.

Ha részletes önéletrajzomra vagy kíváncsi, akkor kattints ide.

A blog írása a hobbim, szenvedélyem és a célom ezzel az, hogy Magyarországon egyedülálló módon egy független szakmai közösséget hozzak össze. Ha szeretnél csatlakozni ehhez a munkához, akkor írj nekem bátran a tamas.giller@gmail.com címre.

A blog írása mellett gyakran publikálok a www.piacesprofit.hu és a www.computerworld.hu oldalakon. Néha megkérdezik a véleményemet is mások bizonyos témáról, például itt. Valamint 2014. februárjában megjelent ERP - múlt, jelen, jövő című könyvem. Erről bővebben itt olvashattok. A könyv kapcsán egy interjú is megjelent velem a minuszos.hu oldalon. A könyv angolul is elérhető e-book formájában az Amazon oldalán. Illetve én szerepeltem a Computerworld magazin 2014.09.10.-i számának címlapján. Az újságban lévő interjút itt olvashatjátok.

Ha tetszenek az írások, akkor bátran like-old az oldalt!

Köszönöm: Giller Tamás

IMG_4315_1.jpgA blogom mellett büszke vagyok családomra, feleségemre Mariannra, aki grafikai munkáival rengeteget segít nekem is, valamint két kislányomra (Pannára és Abigélre), akik minden nap örömet okoznak :).

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr575469737