Új design - új funkció

Kedves Olvasóim!

Az elmúlt héten két változás is történt a blogon, erről szeretnék most röviden beszámolni. Az egyik, hogy megváltozott a blog designja. A blog eredetileg a www.erp-blog.blog.hu oldalon érhető el, tehát a blog.hu által fejlesztett sablonok közül használtam egyet, de úgy éreztem ezek az ingyenes sablonok nem tükrözik eléggé azt a színvonalat, amelyet a tartalommal is szeretnék megteremteni. Múlt héttől új ruhában láthatjátok a tartalmat, remélem tetszik. Itt szeretném elmondani, hogy időközben a blog átirányításra is került és a www.erpblog.hu oldalon (is) elérhető.

Ezen kívül elindult az ERP KERESŐ funkció is. A blog felső részében elérhető ERP kereső menüpontra kattintva egy vállalatirányítási rendszereket listázó funkció érhető el, ahol keresni lehet iparágra. Egyszerűen ki kell választani azt az iparágat, amelyre vonatkozóan ERP rendszert keres valaki és a Keresés gombra kattintva a rendszer listázza a találatokat. A mögötte lévő adatbázis folyamatosan frissül és bővül. Amennyiben egy rendszer több szolgáltatótól is elérhető úgy megpróbáltam az elérhető szolgáltatókat is listázni, ez most úgy lett megoldva, hogy akkor az adott rendszer több találatban is látható.

Amennyiben az új fejlesztésekkel kapcsolatban kérdésetek van, vagy ötletetek, akkor ne habozzatok jelezni nekem.

Üdvözlettel

Giller Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr995488769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása