Rövidhírek

Sajnos mostanában eléggé el vagyok foglalva a munkámban és otthon is, így egy teljes önálló cikkre most picit várni kell, de addig is azért hírekkel szolgálhatok:

Együttműködési megállapodást írt alá a győri Széchenyi István Egyetem és az abas Magyarország: Gyakorlat orientált képzés Győrben az abas ERP-vel. A gyakorlatorientált képzést támogató együttműködést Dr. Földesi Péter, a győri Széchenyi István Egyetem rektora és Hoffer István, az abas Magyarország (InterJNet Kft.) ügyvezetője írta alá október 16-án Győrben a Leier City Centerben tartott abas Business Suite szakmai nap keretében. A teljes cikk itt olvasható. Itt pedig egy rövid videó összefoglaló az eseményről:

Fedezze fel az innováció új útjait! Ezzel a címmel rendez az Oracle konferenciát 2013. november 6.-án. Elemzők szerint a felhő, mobil és közösségi eszközök, és az ezekből származó adatmennyiségek, valamint az eszközök internethez való kapcsolódását szolgáló technológiák egyre inkább összemosódnak. A globális változások mellett megkérdőjelezik a hagyományos üzleti szemléletet is. Ezt a változást minden szervezetnek követnie kell, hogy lépést tarthasson a digitális gazdasággal.

A változás megvalósításában az Oracle számos ügyfele az élen jár. A rendezvényt az Oracle és az Intel® közösen szervezi. Néhány dolog, amiről szó lesz:

  • Tudjon meg többet a felhő, mobil és közösségi eszközökről, az ezekből származó adatmennyiségekről, valamint az eszközök internethez való kapcsolódását szolgáló technológiákról,
  • fedezze fel, hogy ezek az eszközök hogyan kérdőjelezik meg a régi üzleti szemléletet,
  • ismerje meg azokat a változatokat, amelyek sikeresen növekednek az új digitális gazdaságban,
  • kerüljön kapcsolatba olyan kollégákkal, akik hasonló kihívások elé néznek,
  • ismerje meg a legújabb Oracle termékeket és híreket!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletes szakmai program itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr385603076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása