Ki a támogatonk a prodHost?

Mi is az a prodHost aki a támogatónk?

A prodHost egy olyan felhő alapú, forradalmian új termelésirányítási rendszer, felhasználó szám alapú havi szolgáltatási díjfizetési modellel, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza annak érekében, hogy az egyszemélyes manufaktúrák és a legnagyobb cégek is képesek legyenek önállóan bevezetni és üzemeltetni, valamint skálázhatóan támogatni őket a termelési folyamataikban.

Mi az alapítók több mint 25 éve a gyártás és termelésirányításban tevékenykednek, szinte minden területen megfordulva, beleértve a gyártó vállalatnál végzett 6 éves soridolgozó majd középvezetői beosztást is. De az utóbbi 20 évben már informatikai oldalról közelítik meg a gyártó cégek problémáit, szintén számos pozícióban dolgozva itthon és külföldön egyaránt. Sok dolgot lehetne kiemelni miben különböznek másoktól, de kétségkívül egyedülálló módon értik és ismerik a gyártó vállalatokat és munkájuk közben jelentkező nehézségeket, abból fakadóan, hogy voltak a „másik oldalon” is.

Az elmúlt 20 évben vagy multinacionális cégek termékeit szabták testre vagy vezették ügyfeleinknek vagy teljesen egyedi rendszereket készítettek a speciálisabb problémákra. De a nemzetközi és magyarországi projektjeik során azt tapasztalták, hogy ezen problémák ugyan minden cég esetében egyediek voltak, de ennek ellenére adható volt ezekre standard megoldás egy-egy speciális rendszerrel vagy olyan testreszabással, ami szintén általános megoldással közelítette meg az problémát.

Általánosan elmondható, hogy a gyártó vállalatok az igényeiknek leginkább megfelelő rendszert keresve keserűen tapasztalják, hogy kénytelenek komoly kompromisszumokat kötni a gyártás támogatása, a rendszer korszerűsége és az árazás tekintetében is.

Az, hogy a gyártó vállalatok nem találnak megfelelő rendszert, nem az Ő hibájuk!

Mi is azt tapasztaltuk, hogy nem létezik olyan ideális ERP rendszer, ami a legfontosabb elvárásoknak együttesen megfelel. Ennek sok oka van, amiről nekünk is volt ugyan elképzelésünk, de a pontos helyzet megismeréséhez a prodHost készített egy piackutatást is.

Annak eredményei után döntöttek úgy, hogy a piac legelismertebb szakembereit összegyűjtve alakítanak egy csapatot, ami megtervezi és létrehozza az ideális vállalatirányítási rendszert. Elképzeléseik mellé állt a Solus Capital I. Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt, ami lehetőséget teremtett számukra a kompromisszummentes megoldás létrehozásához. Igy együtt lettek a prodHost csapat és az elkészült rendszer pedig az azonos nevű prodHost SMART vállalatirányítási rendszer.

Tudjuk és is valljuk azt, hogy a legjobbaknak is folyamatosan fejlődni kell, keményen dolgozni és arra fokuszálni, amiben az igazán kiemelkedőek, mi ezt látjuk a prodHost-ban.

Erp-Blog
2020

 

www.prodHost.com

logo_white_red_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr9516221174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása