Apróságok

1. Informatikai beruházások

Nemrég a kezembe került egy kimutatás amely szerint minden szektorban (kis-közép- és nagyvállalat) nőttek az informatikai célú beruházások. Több száz vállalkozás vezetőjét kérdezték meg a következő évi beruházásokról, fejlesztésekről.

A legtöbb cég informatikai fejlesztést tervez. Ez számomra azt mutatja, hogy már a magyarországi vállalkozások is felismerték, hogy az informatika nem egy szükséges rossz, ami viszi a pénzt, hanem nagy mértékben segítheti a cég profitabilitását.

 

2. Green IT

Egyre több a Green IT-val foglalkozó konferencia Magyarországon. Ugyan ezzel a fogalommal viszonylag keveset lehet az ERP piacon találkozni, mert elsősorban hardveres megoldásnak gondoljuk, de mégsem az. A legutóbbi Green IT konferenciáról itt nézhettek meg előadásokat. Jövőre pedig érdemes lesz elmenni.

 

3. Új banner a blogon

Láthatjátok pár hete egy teljesen új banner van a blogon. Köszönet érte feleségemnek Mariannak. Ha valaki szeretne olcsón ilyen szép bannerekhez jutni, az keressen engem.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr262457317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása