Reklám

A blog indulásakor tettem egy ígéretet magamnak, hogy nem fogok reklámozni ezen az oldalon semmilyen terméket. Kivéve ha az a sajátom :). Nos most valami hasonló állt elő. A feleségem, akinek a weboldal bannerjét is köszönhetem, elindítja vállalkozását, amihez szeretnék neki segítséget nyújtani. Weboldalak tervezésével szeretne foglalkozni (nem mint programozó, hanem mint designer). Készíti a saját weboldalát, íme:

Azt gondolom ebből a weboldal tervből egyértelműen kiderül, hogy igen tehetséges. Nem csak én szeretnék neki segíteni, hanem szeretném, hogy ti is segítsetek. Konkrétan 3 dologban:

  1. Még nincs meg, hogy mi legyen a saját weboldal neve. A Green Grafix jelenleg a legjobb ötletünk, de ha van jobb ötletetek azt szívesen fogadom.
  2. Amennyiben van olyan programozó ismerősötök, aki weboldalakat készít, de grafikai tudás hiánya miatt nem tud kiszolgálni mindenkit, akkor szívesen dolgozunk be, mint külső beszállító.
  3. Amennyiben tudtok bárkit, aki grafikai, design munkát szeretne csináltatni, akkor ajánljatok minket.

Köszönöm

Tamás

És még néhány kép a korábbi munkáiból:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr522660300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása