Segítség kérése

Kihasználom, hogy többen olvassátok ezt a blogot és hátha tudtok segíteni. Bizonyára már láttátok, hogy elindítottunk feleségemmel közösen egy weboldalt, ahol különböző grafikusi szolgáltatásokat nyújtunk, bevezető áron, nagyon olcsón.

www.ggxstudio.com

Nemrég felújítottuk a weboldalt és már angol nyelven is elérhető. Amiben segítséget kérünk szépen:

  • Amennyiben tudtok valakit, akinek ilyen munkákra van szüksége (logótervezés, banner készítés, weboldal design, offline anyagok), akkor irányítsátok hozzánk.
  • Amennyiben van olyan grafikai, webdesigner cég, aki kezdő, ám gyakorlott grafikust keres, akkor az is érdekel bennünket, mert amíg nincsenek tömeges megrendelések, addig feleségem szívesen elvállalna egy másik cégnél is állást (akár 4-6 órában).
  • Illetve együttműködést is el tudunk képzelni más cégekkel, akik látnak fantáziát abban, hogy együttműködjenek egy grafikai céggel. Ezen cégek jelentkezését is várjuk, akár kölcsönös banner elhelyezéssel, stb.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr433241064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giller Tamás 2011.09.21. 08:40:18

A www.ggxstudio.com oldalhoz itt egy ajándék 5.000. Ft értékű kupon, amit bárkinek továbbadhattok, letölthetitek, felhasználhatjátok:

www.ggxstudio.com/letoltes/kupon_www.ggxstudio.com.pdf
süti beállítások módosítása