Hatékony prezentáció

Ismét egy kis értékesítéssel fogok ma foglalkozni. Az mindenki számára világos, hogy az értékesítés szerves rész a hatékony prezentáció. A prezentáció egy olyan vizuális eszköz, amellyel a hallgatóságban nem csak a szavaink, hanem a képek, illusztrációk és még a diák közötti effektek is rögzülnek, ha jól van megkomponálva a bemutató.

Mitől lesz hatékony egy prezentáció?

  • Látványos
  • Könnyen követhető
  • Élőszó nélkül is érthető
  • Van valós mondanivalója
  • Pörgős

De hogy egy prezentáció ütős legyen, megfelelő eszköz is kell. Nem akarom bántani a Microsoft Power Point prezentáció készítő alkalmazását, hiszen valamennyien azon tanultunk meg prezentációkat készíteni, időzíteni és effektekkel ellátni azokat. De valljuk be, ettől már profibb eszközök is vannak (pl. a Keynote - Mac).

Én most egy webes megoldást szeretnék bemutatni, méghozzá a www.prezi.com - ot. Ingyenesen lehet regisztrálni és nagyon-nagyon ütős, látványos bemutatókat lehet készíteni, amelyeket aztán weboldalba is be lehet építeni, valahogy így:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr383286630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása