Hírkosár a hétvégére

abas.pngMinőségi pecséttel ismerték el az abas Business Suite rendszert. Az ABAS Software AG a napokban vehette át a nívós "Software Made in Germany" minőségi elismerést, amely a szoftver kiemelkedő rugalmasságán, ügyfélközpontúságán kívül az abas partnerhálózatot is díjazta. Ide kattintva részletesen is elolvashatjátok a hírt. Valamint itt megnézhetitek az abas marketing brossúráit is.

uj_SAP_logo.jpgAz SAP Hungary Kft. kapta az első Európai Zöld Iroda verseny díját nagyvállalati kategóriában. A megmérettetést az Európai Zöld Iroda Hálózat koordinálta. Az SAP Hungary Kft. komplex programot valósított meg a zöld iroda kezdeményezés keretében. Ennek egyik eleme a környezetterhelő kibocsátás mérséklése.

Néhány példa ezekből: vízcsökkentést sikerült elérni többek közt perlátorokkal, vízmentes pissuárokkal, a papírfelhasználást központi nyomtatási beállításokkal, újrafelhasznált papírokkal sikerült hatékonyabbá tenni. Az energiahasználatot mérsékli a bekapcsolva felejtett számítógépek központi hibernálása. Pontos kimutatást vezetnek a szelektíven gyűjtött hulladékok mennyiségéről. Munkahelyi zajcsökkentést értek el telefonszobák, hangfogók kialakításával. Hangsúlyt fektetett a cég arra is, hogy vonzóvá tegye a zöld szellemiséget munkatársai számára, és bevonja őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr245667324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása