Számlázó Windows 8.1-re a Kulcs-Soft-tól

Na mi történt Magyarország legnagyobb dobozos szoftvergyártó vállalatánál? Piacra dobták új számlázó programukat Windows 8.1 platformra (Windows Phone-ra is)! Igen, a Kulcs-Soft-ról van szó.

"Közel 20 évvel ezelőtt a Kulcs-Soft hozott egy döntést. Ez a döntés az volt, hogy a DOS alapú ügyviteli szoftverekről átáll a Windows 95 alapú szoftverek fejlesztésére. Ez óriási vihart kavart, a fejlesztők egytől-egyig otthagyták a céget, mert nem hittek a Windows 95 jövőjében, ráadásul a szakértők és az elemzők is a vészharangot kongatták. Végül nekünk lett igazunk, és ez a döntés tett bennünket piacvezetővé és tőzsdei céggé Magyarországon."

Erről olvashattatok a Kulcsár Tiborral készített interjúmban is. Most úgy döntöttek, hogy ismét nagyot lépnek és áttérnek a Windows 8.1-re, hiszen a világ a mobilitás felér fordul és ez a fejlődés visszafordíthatatlan.

Hogyan nézett ki eddig az ügyviteli szoftverpiac?

A szoftvereket asztali számítógépekre vagy szerverekre telepítették, és csak akkor fértek hozzá az adatokhoz, ha leültek a gép elé. Ha valaki távol volt az irodától, akkor excel táblázatokba importált adatokat látott, amit e-mailben küldtek neki. A különböző telephelyek nem látták egymást, így csak viszonylagos információik voltak az aktuális állapotokról. A vezetők, menedzserek laptopokat cipeltek magukkal, hogy múltbéli adatokat láthassanak.

Mit hoz a jövő?

"A szoftvereket jellemzően 3 helyről használják: az irodai munkatársak asztali számítógépekről, a menedzserek, kereskedők, területi képviselők táblagépekről, a vezetők, igazgatók okostelefonokról. Az adatokat felhőben tárolják, így bárki a világ bármely pontjáról bármilyen adathoz hozzáférhet. Ez a rendszer hihetetlen hatékonyságot biztosít egy cég számára, hiszen minden dolgozó azonnal hozzáfér a cég összes adatához, és olyan eszközről, ami számára a legoptimálisabb! Ezek a cégek behozhatatlan előnyhöz jutnak a hagyományos ügyviteli szoftvereket használó cégekhez képest.

Ahhoz, hogy ez az új rendszer megvalósuljon már csak egy dolog szükséges! Egy olyan operációs rendszer, amely mind a három eszköztípuson ugyanúgy néz ki, ugyanúgy kezelhető, ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik.  Legyen KOMPATIBILIS mind a 3 eszköz! Ez a jövő kulcsszava! Ezt a funkciót ma csupán 1 operációs rendszer tudja és ez a: WINDOWS 8.1" - mondja Kulcsár Tibor a Kulcs-Soft alapítója.

0.jpg

A Kulcs-Soft elkészítette a jövő ügyviteli szoftverének első változatát, Magyarországon elsőként. A teljes értékű program napokon belül elérhető lesz a Windows Áruházban, bárki letöltheti és használhatja. Futtatható PC-n, táblagépen és okostelefonon. Teljes mértékben megfelel a Windows 8.1 működési logikájának és dizájnjának, hiszen a Microsoft hathatós támogatásával készült. A program az adatokat felhőben tárolja. Mind a 3 eszközön egyforma a kezelhetőség. Használható egérrel, ujjal, ceruzával. A szoftver lefedi egy átlagos kisvállalat összes olyan igényét, ami szükséges a munkájához. Számlázás, készlet, CRM, házipénztár, megrendelés kezelés, beszerzés.

A szoftverüket a világ összes nyelvére lefordítják, így minden leendő ügyfelük könnyedén hozzáférhet a Windows Áruházon keresztül. Az alapverzió ingyenes lesz, hogy mindenki kipróbálhassa, megszerethesse. A modulok árait 10 dollár/hónap konstrukcióra tervezik, tehát az éves költsége nem fog 1000 dollár fölé menni. Ez minden KKV számára elérhető és megfizethető. Célközönsége pedig a közel 100 millió kisvállalat világszerte.

2_23.jpg

www.nyolc.hu - ha többet szeretnél tudni kattints!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr865667846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása