Könyvajánló: ERP - múlt, jelen, jövő

Kedves Olvasóim, nagy örömmel és büszkeséggel jelentem be a mai könyvrovatban saját könyvemet, ERP-múlt-jelen-jövő címmel, amit a tavalyi év végén fejeztem be és most az Underground Kiadó közreműködésével jelent meg. Több kiadót is megkerestem a kéziratommal, amelyek közül három kiadó pozitívan is reagált, hogy szívesen közreműködnének a kiadásban - ebből gondolom, hogy nem sikerült rosszul az anyag - végül én az Undergroundot választottam és így a webshopos értékesítést. Tehát egyelőre könyvesboltokban ne keressétek a könyvet, de kapható a kiadó webshopjában a www.undergroundbolt.hu oldalon. Valamint hamarosan a www.bookline.hu oldalra is felkerül.

A könyv ára 2.100. Ft, és a webshopos vásárlás után személyesen lehet átvenni a kiadónál, vagy 900. Ft-os postaköltséggel házhoz szállíttatni. Amennyiben igény van rá, és jelzitek felém valamilyen formában, akkor egy kis létszámos könyvbemutatót is tartok majd a kiadónál. A könyv tehát elérhető ezen a linken: ERP-múlt-jelen-jövő

reklám_3.jpg

A könyvemben összefoglaltam mindazokat a tapasztalataimat, tanácsaimat, segítségeket, amelyeket megfontolva bárki nagyobb biztonsággal vághat bele egy komplex és integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésébe. A könyvben nincs egyetlen reklám sem, nem buzdítok senkit arra, hogy vásároljon ilyen vagy olyan ERP rendszert. A könyv megírásának a célja, hogy segítséget nyújtsak - úgy általában - egy ERP rendszer bevezetéséhez. Bízom benne, hogy tanácsaim valóban hasznosak lesznek mindenki számára!

A könyv szól azoknak, akik:

  • új rendszerbevezetés előtt állnak és szeretnék a lehető legjobb megoldást választani,
  • már rendszerbevezetés közben vannak, de nem szeretnék, ha bármi vakvágányra menne,
  • még az iskolapadban ismerkednek a vállalatirányítási rendszerekkel,
  • vagy csak egyszerűen érdeklődnek a téma iránt.

A könyv egy válogatása az eddigi írásaimnak, publikációmnak, amelyben főleg arra szeretnék válaszolni, hogy hogyan kell körültekintően kiválasztani egy ERP rendszert, majd azt sikeresen bevezetni és végül hatékonyan üzemeltetni.

A könyv tehát itt érhető el: ERP-múlt-jelen-jövő, bízom benne, hogy sokan megvásárolják, megvásároljátok!

A könyv borítóját kedves feleségemnek köszönhetem Mariannak, szerintem nagyon profi, szép munkát végzett, remélem Nektek is tetszik!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr765812143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása