Könyvajánló: ERP - múlt, jelen, jövő

Kedves Olvasóim, nagy örömmel és büszkeséggel jelentem be a mai könyvrovatban saját könyvemet, ERP-múlt-jelen-jövő címmel, amit a tavalyi év végén fejeztem be és most az Underground Kiadó közreműködésével jelent meg. Több kiadót is megkerestem a kéziratommal, amelyek közül három kiadó pozitívan is reagált, hogy szívesen közreműködnének a kiadásban - ebből gondolom, hogy nem sikerült rosszul az anyag - végül én az Undergroundot választottam és így a webshopos értékesítést. Tehát egyelőre könyvesboltokban ne keressétek a könyvet, de kapható a kiadó webshopjában a www.undergroundbolt.hu oldalon. Valamint hamarosan a www.bookline.hu oldalra is felkerül.

A könyv ára 2.100. Ft, és a webshopos vásárlás után személyesen lehet átvenni a kiadónál, vagy 900. Ft-os postaköltséggel házhoz szállíttatni. Amennyiben igény van rá, és jelzitek felém valamilyen formában, akkor egy kis létszámos könyvbemutatót is tartok majd a kiadónál. A könyv tehát elérhető ezen a linken: ERP-múlt-jelen-jövő

reklám_3.jpg

A könyvemben összefoglaltam mindazokat a tapasztalataimat, tanácsaimat, segítségeket, amelyeket megfontolva bárki nagyobb biztonsággal vághat bele egy komplex és integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésébe. A könyvben nincs egyetlen reklám sem, nem buzdítok senkit arra, hogy vásároljon ilyen vagy olyan ERP rendszert. A könyv megírásának a célja, hogy segítséget nyújtsak - úgy általában - egy ERP rendszer bevezetéséhez. Bízom benne, hogy tanácsaim valóban hasznosak lesznek mindenki számára!

A könyv szól azoknak, akik:

  • új rendszerbevezetés előtt állnak és szeretnék a lehető legjobb megoldást választani,
  • már rendszerbevezetés közben vannak, de nem szeretnék, ha bármi vakvágányra menne,
  • még az iskolapadban ismerkednek a vállalatirányítási rendszerekkel,
  • vagy csak egyszerűen érdeklődnek a téma iránt.

A könyv egy válogatása az eddigi írásaimnak, publikációmnak, amelyben főleg arra szeretnék válaszolni, hogy hogyan kell körültekintően kiválasztani egy ERP rendszert, majd azt sikeresen bevezetni és végül hatékonyan üzemeltetni.

A könyv tehát itt érhető el: ERP-múlt-jelen-jövő, bízom benne, hogy sokan megvásárolják, megvásároljátok!

A könyv borítóját kedves feleségemnek köszönhetem Mariannak, szerintem nagyon profi, szép munkát végzett, remélem Nektek is tetszik!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr725812143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása