Indul az SAP suli

Jó hír azoknak, akik szeretnék megismerni az SAP ERP rendszerét, ugyanis elindult az SAP webes e-learning tanfolyama, amely a www.sapsuli.com címen érhető el. A magyar nyelvű képzéseken az SAP vállalatirányítási rendszerének legalapvetőbb funkcióival lehet megismerkedni, segítséget nyújtva azoknak, akik ezen üzleti szoftverrel még nem dolgoztak, de elhelyezkedésükhöz, munkahelyi előrelépésükhöz szükség van kezdeti, felhasználói tudásra.

1_6.png

A NetAcademia Oktatóközpont által létrehozott platformon a képzés egy több éve külföldön sikeresen működő metodikát kíván követni, immár online módon. Az osztrák SAP partner, a biz:Consult által kidolgozott, és az SAP hazai leányvállalata által támogatott, videó alapú oktatásokat gyakorlati feladatsorok egészítik ki, melyet a platformról közvetlenül elérhető, éles SAP rendszerben lehet elvégezni. Az egy-egy tanfolyamon való részvétel díja 24.000. forint +áfa.

Egyelőre csak bevezető ingyenes oktató videók vannak fent, de hamarosan indul az MM és FI modul is. Már én is várom :).

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr636481999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása