ERP blog és Kulcs-Soft együttműködés

Örömmel értesítek minden kedves blog olvasót, látogatót, hogy a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. és az ERP-BLOG között olyan megállapodás született, amellyel minden olvasó, látogató aki a blogra hivatkozva vásárol bármilyen Kulcs-Soft terméket az 20% kedvezményben részesül.

Miért? Azért mert sokszor kérdezik tőlem, hogy milyen belépő szintű rendszereket ajánlok, hol jó a szolgáltatás minősége és én eddig is gyakran a Kulcs-Soft termékeit ajánlottam. A Kulcs-Ügyvitel terméket kifejezetten azoknak ajánlom akik belépő szintű ERP rendszert szeretnének vásárolni, alacsony beruházással egy teljeskörű megoldást tudnak vásárolni és használni. De ha csak egy online számlázó rendszerre lenne szükség, azt is találtok a portfóliójukban. Ha pedig Kulcsár Tiborral készített interjúmra vagytok kiváncsiak, akkor azt itt találjátok.

Az ERP-BLOG és a Kulcs-Soft hosszú évek óta sikeres kapcsolatot ápol. Szeretnénk, ha Ön és vállalkozása is ilyen sikeres lenne hosszútávon, ezért ha most jelentkezik Hérán Norbert kiemelt projektvezetőnél, és bemondja számára az „ERP-BLOG” jelszót, 20% kedvezményt kap minden Kulcs-Soft szoftver és modul árából!

Ne várjon, vegye kézbe üzleti sikere kulcsát az ERP-Blog és a Kulcs-Soft jóvoltából!

kep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr357795224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása