Ki a támogatonk a prodHost?

Mi is az a prodHost aki a támogatónk?

A prodHost egy olyan felhő alapú, forradalmian új termelésirányítási rendszer, felhasználó szám alapú havi szolgáltatási díjfizetési modellel, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza annak érekében, hogy az egyszemélyes manufaktúrák és a legnagyobb cégek is képesek legyenek önállóan bevezetni és üzemeltetni, valamint skálázhatóan támogatni őket a termelési folyamataikban.

Mi az alapítók több mint 25 éve a gyártás és termelésirányításban tevékenykednek, szinte minden területen megfordulva, beleértve a gyártó vállalatnál végzett 6 éves soridolgozó majd középvezetői beosztást is. De az utóbbi 20 évben már informatikai oldalról közelítik meg a gyártó cégek problémáit, szintén számos pozícióban dolgozva itthon és külföldön egyaránt. Sok dolgot lehetne kiemelni miben különböznek másoktól, de kétségkívül egyedülálló módon értik és ismerik a gyártó vállalatokat és munkájuk közben jelentkező nehézségeket, abból fakadóan, hogy voltak a „másik oldalon” is.

Az elmúlt 20 évben vagy multinacionális cégek termékeit szabták testre vagy vezették ügyfeleinknek vagy teljesen egyedi rendszereket készítettek a speciálisabb problémákra. De a nemzetközi és magyarországi projektjeik során azt tapasztalták, hogy ezen problémák ugyan minden cég esetében egyediek voltak, de ennek ellenére adható volt ezekre standard megoldás egy-egy speciális rendszerrel vagy olyan testreszabással, ami szintén általános megoldással közelítette meg az problémát.

Általánosan elmondható, hogy a gyártó vállalatok az igényeiknek leginkább megfelelő rendszert keresve keserűen tapasztalják, hogy kénytelenek komoly kompromisszumokat kötni a gyártás támogatása, a rendszer korszerűsége és az árazás tekintetében is.

Az, hogy a gyártó vállalatok nem találnak megfelelő rendszert, nem az Ő hibájuk!

Mi is azt tapasztaltuk, hogy nem létezik olyan ideális ERP rendszer, ami a legfontosabb elvárásoknak együttesen megfelel. Ennek sok oka van, amiről nekünk is volt ugyan elképzelésünk, de a pontos helyzet megismeréséhez a prodHost készített egy piackutatást is.

Annak eredményei után döntöttek úgy, hogy a piac legelismertebb szakembereit összegyűjtve alakítanak egy csapatot, ami megtervezi és létrehozza az ideális vállalatirányítási rendszert. Elképzeléseik mellé állt a Solus Capital I. Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt, ami lehetőséget teremtett számukra a kompromisszummentes megoldás létrehozásához. Igy együtt lettek a prodHost csapat és az elkészült rendszer pedig az azonos nevű prodHost SMART vállalatirányítási rendszer.

Tudjuk és is valljuk azt, hogy a legjobbaknak is folyamatosan fejlődni kell, keményen dolgozni és arra fokuszálni, amiben az igazán kiemelkedőek, mi ezt látjuk a prodHost-ban.

Erp-Blog
2020

 

www.prodHost.com

logo_white_red_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr4416221174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Macher Judit

macher_judit.jpg

Magamról

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Facebook

Elérhetőség

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, mert véleményed van, meg akarsz osztani velem valamit, segítségre van szükséged, akkor ne habozz, írj nekem!

macherjudit@gmail.com 

Friss topikok

Kiemelt partnerek

 
logo_white_red_1.png

 prodHost Zrt.
Az okos vállalatirányítási rendszer

 

macher.jpg

MACHER Gépészeti és Elektronikai Zrt.

 

Partnerek

 

 cmo_logo.png

 

  

corvinus-logo-400x280.jpg

 kulcs.png

 hrp_logo_new-1024x552.png

 

 sclogo.png

 

 graphit_logo_1.jpg

Computerworld

Nincs megjeleníthető elem

www.erpblog.hu

Macher Judit vagyok, a Macher Gépészeti és Elektronikai Zrt. második generációjának tagja. A szüleim által 30 éve indított, bérmunkával foglalkozó Bt-ből mára egy közel 100 főt foglalkoztató integrátori szerepkört is ellátó Zrt. lettünk. Az innovatív megoldásokra való nyitottság mindig is jelen volt cégünk életében, így lettünk Magyarország öt Mintagyárának egyike. Ennek kapcsán számos céggel osztottuk meg a tapasztalatunkat a digitalizációval kapcsolatban, mely során mi is rengeteget tanultunk. Ezzel a bloggal az offline térből az online térbe tesszük át a párbeszédet a legújabb technológiákról (elsősorban az ERP-k területén), és az egymástól való tanulás lehetőségét. Időről időre olyan szakértőket kérek fel tapasztalataik megosztására, akiktől hiszem, hogy sokat tanulhatok, tanulhatunk.

Search Clear

[-] mínuszos.hu

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása