Forrásmegjelölés?

Nem tudom, hogy örüljek vagy sírjak. Ma reggel munkába menet kivettem a postaládámból az IT Business legújabb számát, de nem volt időm elolvasni, csak átpörgetni. Láttam van benne egy cikk CRM rendszerek bevezetéséről, ilyenkor mindig kíváncsian odalapozok és látom, hogy az író 7 tanácssal látja el a tisztelt olvasót, hogy mire is kell figyelni egy CRM rendszer bevezetése kapcsán. Íme:

image1.JPG

Már első olvasásra nagyon ismerős volt főleg az első kettő. Aki olvasta egy régi cikkemet (http://erp-blog.blog.hu/2010/08/26/10_hasznos_tanacs_erp_vagy_crm_bevezetes_elott_1) vagy könyvemet az találkozhatott pont ugyanezekkel a szavakkal. De mondok mást is, a teljes cikkben több olyan szófordulat található, amelyet én írtam le korábban a fenti cikkben. Az IT Business cikke például ezt írja:

"A megrendelő nincs eléggé felkészülve arra, hogy partner tudjon lenni egy ügyfélkapcsolati rendszer bevezetésekor. Nem készítenek bevezetésre vonatkozó tervet, nincs egy koordinátor, aki az egész bevezetés mellett ott áll és segíti a bevezető cég munkáját, valamint a megrendelőnek csak "óhajai" vannak arra vonatkozóan, hogy mit is akar elérni, de konkrét céljai nincsenek. Ellenben egy informatikai rendszert bevezető cgénél már évek óta alkalmaznak projektbevezetési módszertanokat, terveket, üzleti nyelvezettel élve bpr-eket (ez a business process reengineering, üzleti folyamatok áttervezése - magyarul: átszervezés...)"

És most itt egy fénykép az én cikkemről (2010.08.26.):

2015-06-02_22h01_29.jpg

Forrásmegjelölés azért jól esett volna!

A bejegyzés trackback címe:

https://erp-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr77513326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása